Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 03.
kurzy
00:30info
CAR
DET
00:00info
FLA
NYI
NHL live
00:00info
MTL
PHI
00:00info
OTT
CHI
00:00info
PIT
CBJ
00:00info
TOR
WSH
01:00info
MIN
SJS
01:00info
STL
CGY
01:00info
WPG
VGK
02:00info
COL
NYR
02:00info
EDM
LAK
03:00info
ARI
NSH
03:00info
SEA
ANA
NHL live
03:00info
VAN
DAL
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
«

Sumáre

Halák bodoval a vychytal výhru, Quenneville ukončil sériu Chicaga

V utorok sa v kanadsko-americkej NHL odohralo päť zápasov. V jednom malo zastúpenie aj Slovensko. Zdeno Chára síce nebodoval, ale Jaroslav Halák áno. A k výhre pomohol aj 27 zákrokmi.

BOS - VGK 3:2

Krejčí, Halák doviedli Bruins k výhre nad Golden Knights

Boston dvakrát prehrával, ale nakoniec sa tešil z víťazstva 3:2 nad Vegas. Stav druhýkrát vyrovnal v úvode tretej tretiny Jake DeBrusk a víťazný gól po ňom strelil v 53. minúte zápasu dvojbodový David Krejčí, ktorý sa vrátil do akcie po dvojzápasovej absencii. Z gólu mal radosť aj Jeemy Lauzon a na druhej výhre z posledných troch duelov sa podieľal s 27 zákrokmi aj Jaroslav Halák. Slovenský brankár si pri góle DeBruska pripísal aj asistenciu, svoju druhú v sezóne a 12. v kariére, čím sa osamostatnil na čele historického slovenského porada pred Petrom Budajom. Góly mu strelili Mark Stone a Nicolas Hague, pre ktorého to bol premiérový presný zásah v NHL. Marc-Andre Fleury kryl 34 striel, ale šiestu prehru z posledných siedmich duelov neodvrátil. V akcii sme videli aj slovenského obrancu Zdena Cháru. Odohral 18 a pol minúty, ďalšie dve strávil na trestnej lavici za sekanie. Pripísal si aj mínusový bod, bodyček a dve strely na bránu. Duel nedohral jeho spoluhráč Matt Grzelcyk, ktorý v tretej tretine kolidoval pred bránou s Codym Eakinom. Naopak, svoj prvý zápas v sezóne odohral útočník Anton Blidh.


Halákova asistencia:

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. D. Krejčí (BOS), 2. J. DeBrusk (BOS), 3. J. Lauzon (BOS)

NYR - NYI 2:4

Islanders na tretí pokus zdolali mestského rivala

Prvé dva zápasy medzi newyorskými rivalmi vyhrali Rangers. V utorok však prišiel čas na to, aby im to Islanders oplatili v Madison Square Garden. A aj sa tak stalo. Josh Bailey, Anthony Beauvillier, Anders Lee a Brock Nelson vybudovali štvorgólové vedenie, ktoré bolo základom víťazstva 4:2. „Ak by sme prehrali aj tento zápas, bola by to veľká rana do brucha. Nestalo sa tak a do prestávky ideme s dobrou náladou. Čaká nás zaslúžený oddych,“ poznamenal tréner Barry Trotz. Bailey pridal aj dve asistencie a ukončiť trojzápasovú sériu prehier pomohol aj Thomas Gress, ktorý zneškodnil až 40 striel. Kapituloval len v záverečnej sedemminútovke, keď presilovky využili Pavel Bučnevič a Chris Kreider. Alexandar Georgiev opustil duel so 14 zákrokmi. Domáci, ktorým pre zranenie chýbal Artemij Panarin, prehrali druhý zápas po sebe.

Hviezdy duelu: 1. T. Greiss (NYI), 2. J. Bailey (NYI), 3. M. Barzal (NYI)

PHI - PIT 3:0

Elliott doviedol Flyers k výhre nad rivalom z Pittsburghu

Derby sa odohralo aj vo Philadelphii, ktorá oplatila Pittsburghu prehru z úvodu sezóny. Brian Elliott vychytal svoje prvé čisté konto v sezóne a 39. v kariére, keď zastavil 19 striel a pomohol Flyers k triumfu 3:0. Do čierneho sa trafili v druhej tretine Jakub Voráček a James van Riemsdyk, do prázdnej brány Justin Braun. Philadelphia vyhrala druhý zápas po sebe a štvrtý z posledných piatich. V bráne Penguins stál Tristan Jarry, ktorý inkasoval dva góly z 29 striel. Pittsburgh nestrelil ani gól po druhýkrát v tejto sezóne. Utorkový duel bol preň siedmy v 12 dňoch.

Voráček takto otvoril skóre zápasu:

Hviezdy duelu: 1. B. Elliott (PHI), 2. J. Voráček (PHI), 3. J. van Riemsdyk (PHI)

CAR - WPG 4:1

Dvojgólový Williams rozhodol o výhre nad Jets

Carolina po sérii prehier vyhrala dva zápasy po sebe vďaka Justinovi Williamsovi. Ten svoj prvý zápas v sezóne rozhodol v nájazdoch a tentoraz strelil víťazný gól. Pri výhre 4:1 nad Winnipegom to bol jeho prvý z dvoch presných zásahov. „Cítim sa dobre. Dnes som sa cítil lepšie, ako v predošlom zápase. Dúfam, že v ďalšom sa budem cítiť ešte lepšie,“ povedal Williams. Gól a dve asistencie zaznamenal Teuvo Teräväinen, skóroval aj Martin Nečas. Petr Mrázek čelil len 17 strelám, z ktorých ho prekonal Patrik Laine. Connor Hellebuyck urobil 25 zákrokov a Jets prehrali tretí zápas po sebe, ako aj piaty z posledných šiestich duelov.


Hurricanes si po zápase zahrali vybíjanú:

Hviezdy duelu: 1. J. Williams (CAR), 2. T. Teräväinen (CAR), 3. A. Svechnikov (CAR)

CHI - FLA 3:4

Vatrano dosiahol hetrik pri víťaznom návrate Quennevillea do Chicaga

V United Center sa stretli tímy s päťzápasovými víťaznými sériami. Nakoniec sa z predĺženia tej svojej tešila Florida, ktorá pri prvom návrate trénera Joela Quennevillea do Chicaga vyhrala 4:3. V každom zápas počas šesťzápasovej víťaznej série tak strelila aspoň štyri góly. V utorok sa o ne postarali dvaja hráči – streleckú formu potvrdil Jevgenij Dadonov a hetrik dosiahol Frank Vatrano. Mike Hoffman zaznamenal dve asistencie, aby bodoval už v 10. zápase po sebe. Sergej Bobrovskij urobil 22 zákrokov a puk vyberal z brány po góloch Kirbyho Dacha, Drakea Caggiulu a Patricka Kanea. Dach v deň svojich 19. narodenín pridal aj asistenciu a Kane po predzápasových oslavách 1000. bodu v NHL zaznamenal bod v 11. zápase po sebe. Ako druhý hráč po Davidovi Pastrňákovi ťahá už druhú takto dlhú bodovú sériu v tomto ročníku. Robin Lehner opustil duel s 22 zákrokmi.


Blackhawks ocenili Kanea za 1000. bod:

Privítanie Quennevillea:

Hviezdy duelu: 1. F. Vatrano (FLA), 2. K. Dach (CHI), 3. M. Hoffman (FLA)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
J. Halák (BOS) 27/29 (93,1%) - 1 1 - - - -
Z. Chára (BOS) 18:32 0 0 0 -1 2 2 1



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aj Gretzky mal pred Chárom rešpekt: Keď som ho prvýkrát uvidel, utekal som za trénerom Brodeur lamentuje nad dnešnými brankármi: Rozmaznávame ich Slafkovský hovoril o MS. Chce ísť do play-off a experti sa zhodujú: Je naň perfektne stavanýIde do tuhého: Boj o Prezidentskú trofej je mimoriadne vyrovnaný a otvorený Rokovania o sťahovaní tímu Slováka sa ukončili Chromiak prihrával na víťazný gól, Regenda sa pobil + videoCanucks zaradili Demka na listinu dlhodobo zranených. Ako je na tom Lindholm? Nepríjemný náraz sa mu stal osudný: Útočník Blues si už v sezóne nezahrá Mladý slovenský útočník už atakuje dvojcifernú sériu Černák s míľnikom, ktorý dosiahol ako štvrtý hráč Tampy a tretí Slovák v históriiĎalší hráč Washingtonu vstupuje do asistenčného programu! Seattle podpísal zmluvu s nedraftovaným útočníkomSlafkovský nasadil „beast mode“: Neviem, či tu od čias Jágra bol v tomto lepší mladík, tvrdí skaut Video: Trent Frederic vs. Tanner Jeannot (bitka) Slafkovský umlčal kritikov. Raz bude nebezpečný, hovorí víťaz Stanleyho pohára Guentzel otvorene: Chcel som zostať v PittsburghuNezmysel? Obvinení Hart, Dube a spol. sa spájajú s Ruskom Šialené: Shane Doan sledoval, ako jeho syn pri debute snov prepisuje históriu! + videoTortorella sa ospravedlnil svojmu brankárovi za nedeľnú reakciu Prvý tím v NHL si zaistil play-off. Ako sa vyvíjajú šance Slovákov? Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies