Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Barzal sa na novú zmluvu nekoncentruje. Na Trotza sa nehnevá

Mathew Barzal sa po tejto sezóne môže stať obmedzeným voľným hráčom, ale to nie je ani zďaleka vec, na ktorú sa šikovný útočník v službách New Yorku Islanders momentálne koncentruje.

„Sme práve teraz vo vyrovnanom boji o play-off v Metropolitnej divízii a ja skutočne nemám čas na to, aby som sa strachoval o môj kontrakt,“ povedal Barzal, ktorý sa v druhej sezóne po sebe účastní zápasu hviezd.

Islanders sú momentálne tretí v Metropolitnej divízii, štyri body za druhým Pittsburghom a tri body pred šiestou Philadelphiou, ktorej chýba jeden bod na postupovú pozíciu. Na Columbus má newyorský tím jednobodový náskok, na Carolinu dvojbodový.

„Chceme sa dostať do play-off a zabojovať tam o Stanleyho pohár. Môj kontrakt budeme riešiť potom,“ skonštatoval Barzal, ktorý vedie svoj tím so 42 bodmi (17+25) získanými v 49 stretnutiach.

Islanders naposledy porazil v derby Rangers 4:2 a Barzal sledoval celú tretiu tretinu len ako divák, pretože ho hlavný tréner Barry Trotz potrestal za to, že uprednostňoval svoju individuálnu hru pred tou tímovou. Mladík sa za to na kormidelníka nehnevá.

„Ako mladý chlapec viem, že musí byť nastavený nejaký príklad. Ja som v tom bol na zlej strane. Som súťaživý a chcem byť neustále na ľade. Podstatné je, že Barry vie, čo je najlepšie pre tím. Mali sme zápasy, kde nás defenzívne chyby stáli víťazstvá a on nechcel, aby sa to stalo opäť. Urobil som chybu. Barry urobil to, čo je v najlepšom záujme mňa i tímu. Teraz už je po tom. Získali sme víťazstvo a to je jediné, na čom záleží, “ poznamenal.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies