Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Barzal rýchlejší ako McDavid, Chárov rekord Weberovi odolal + video

V piatok sa v americkom St. Louis uskutočnili populárne súťaže zručností, ktoré tradične predchádzajú zápasu hviezd. Poďme sa pozrieť na to, ako dopadli.

Najrýchlejší korčuliar

Favoritom tejto disciplíny bol Connor McDavid z Edmontonu, ale tento rok ho prekonal útočník Islanders Mathew Barzal. Ten na absolvovanie okruhu potreboval len 13,175 sekundy. McDavid bol však pomalší len o 0,04 sekundy. Pod hranicu 14 sekúnd sa dostali aj Chris Kreider z NY Rangers, Jack Eichel z Buffala a Nathan MacKinnon z Colorada.

Najpresnejší strelec

Súťaž v presnosti streľby vyhral obranca Caroliny Jaccob Slavin, ktorý na zostrelenie všetkých terčov potreboval len 9,505 sekundy. Nikto iný sa nedostal pod hranicu 10 sekúnd. Druhý skončil s časom 10,257 sekundy útočník Edmontonu Leon Draisaitl. Disciplína mala aj svoje neduhy, viď: Fiasko v súťažiach zručností: Novinka pri presnosti streľby viackrát zlyhala + video

Článok pokračuje pod reklamou

Najtvrdšia strela

Obranca Montrealu Shea Weber sa stal predpokladaným víťazom súťaže o najtvrdšiu strelu. Rekord Zdena Cháru 108,8 míle za hodinu však neprekonal – dosiahol rýchlosť 106,5 míle za hodinu. Cez 100-ku sa dostali všetci, s výnimkou obrancu Columbusu Setha Jonesa. Druhý skončil John Carlson z Washingtonu s rýchlosťou 104,5 míle za hodinu. Mladý útočník Vancouveru Elias Pettersson skončil tretí (102,4). V tejto disciplíne bol jediným útočníkom.

Najdlhšia séria zákrokov

Najviac nájazdov po sebe vychytal domáci brankár Jordan Binnington. Opora St. Louis ich zneškodnil 10 po sebe, teda o jeden viac, ako Andrej Vasilevskij z Tampy. Sedem zákrokov po sebe urobil Frederik Andersen z Toronta, po päť predviedli Braden Holtby z Washingtonu a Jacob Markström z Vancouveru. Ostatní brankári mali najdlhšiu sériu zloženú zo štyroch zákrokov.

Strieľajúce hviezdy

Novinkou na podujatí bolo strieľanie na terče z vyvýšenej platformy umiestnenej za bránou. Najpresnejším strelcom bol útočník Chicaga Patrick Kane, ktorý nazbieral 24 bodov. O víťazovi musel rozhodnúť rozstreľ, ktorého sa zúčastnili aj domáci Ryan O’Reilly a Mitch Marner z Toronta.

Zápas žien 3-na-3

Kanada zdolala v 20-minútovom zápase žien USA tesne 2:1. Ann-Renee Desbiensová urobila 15 zákrokov, vrátane posledného proti šanci Amandy Kesselovej za zvuku záverečného bzučiaka. Rebecca Johnstonová a Melodie Daoustová sa postarali o góly víťazného tímu, presný zásah USA zaznamenala Hilary Knightová. Alex Cavalliniová urobila 14 zákrokov.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies