Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Černák rozhodol zápas proti tímu, ktorý ho nechcel. Pánik dvojgólový

V stredu sa v NHL odohralo šesť zápasov a v troch malo zastúpenie aj Slovensko. Kým Andrej Sekera nebodoval ani nevyhral, Richard Pánik strelil dva góly pri prehre a Erik Černák rozhodol o výhre.

LAK - TBL 2:4

Černák rozhodol o výhre Tampy, ktorá opäť zdolala Kings

Slovenský obranca Erik Černák strelil svoj štvrtý gól v sezóne proti tímu, ktorý ho draftoval a potom vymenil. Gólom pritom rozhodol o víťazstve Tampy Bay 4:2 nad Los Angeles, ktoré premárnilo vedenie 2:0. Domáci viedli po góloch Tylera Toffoliho a Alexa Iafalla. Na ne ešte v druhej tretine odpovedali Tyler Johnson a Steven Stamkos. Druhý menovaný potom ešte po góle košického rodáka pridal poistku do prázdnej brány. Zaznamenal aj asistenciu. Dve si pripísali Nikita Kučerov a Brayden point, kým Andrej Vasilevskij kryl 32 striel. Lightning vyhrali ôsmy vzájomný zápas v sérii a po tretíkrát po sebe zareagovali na prehru výhrou. Jonathan Quick kryl 20 striel a Kings, ktorí hrali bez Drewa Doughtyho, prehrali piatykrát po sebe. Černák odohral 20 a pol minúty, pričom okrem gólu zaznamenal aj tri plusové body, jednu strelu a jeden blok. Po zápase bol vyhlásený za druhú hviezdu.

Černákov 4. gól v sezóne:

Hviezdy duelu: 1. S. Stamkos (TBL), 2. E. Černák (TBL), 3. A. Martinez (LAK)

Článok pokračuje pod reklamou

WSH - NSH 4:5

Pánik dvojgólový pri ďalšej prehre Washingtonu s Nashvillom

Slovenský útočník Richard Pánik prvýkrát v sezóne dosiahol v jednom zápase dva góly, aby sa stal treťou hviezdou zápasu. Jeho góly však víťazstvo nepriniesli – Washington prišiel o štvorzápasovú víťaznú sériu, keď už v ôsmom vzájomnom zápase po sebe podľahol Nashvillu, tentoraz pomerom 4:5. Okrem gólov Pánika, ktorému bol druhý gól len pripísaný po vlastenci Nicka Bonina, prišli na zmar aj presné zásahy Toma Wilsona a Alexa Ovečkina, ktorý sa so 693 gólmi v kariére osamostatnil na deviatom mieste historického poradia pred Steveom Yzermanom a stal sa štvrtým hráčom histórie s 35 gólmi v minimálne 12 sezónach. Braden Holtby čelil 24 strelám, z ktorých ho prekonali Jarred Tinordi, Mikael Granlund, Rocco Grimaldi, Ryan Johansen a Yannick Weber. Juuse Saros pomohol k výhre 29 zákrokmi. Pánik odohral 10 a pol minúty a pripísal si aj dve trestné minúty za hrubosť, dve strely a tri bodyčeky.


Pánikov 6. a 7. gól v sezóne:

Hviezdy duelu: 1. R. Johansen (NSH), 2. Y. Weber (NSH), 3. R. Pánik (WSH)

DAL - TOR 3:5

Spezza sa vrátil do Dallasu, Toronto vyhralo

Jason Spezza sa vrátil do Dallasu a hoci nebodoval, duel opúšťal spokojný – Toronto porazilo Dallas 5:3, aby vyhralo druhý zápas po sebe. K siedmej výhre z posledných ôsmich zápasoch u súperov viedli päť gólov od piatich rôznych strelcov, dve pekné prihrávky Mitcha Marnera a 31 zákrokov Frederika Andersena. O góly sa postarali Auston Matthews, Zach Hyman, Tyson Barrie, William Nylander a Andreas Johnsson, ktorý dal bodku za zápasom strelou do prázdnej brány. Denis Gurianov a dvakrát Alexander Radulov sa postarali o góly Stars, ktorí prehrali tretí zápas z ostatných štyroch a štvrtý z ostatných šiestich. Ben Bishop kryl 29 striel. Do zostavy Dallasu sa vrátil slovenský obranca Andrej Sekera, ktorý odohral necelých 16 minút. Prezentoval sa jednou strelou, jedným bodyčekom a dvoma blokmi. Stars v zápase chýbal Roope Hintz pre zranenie hornej časti tela a nehral ani obranca Stephen Johns.

Hviezdy duelu: 1. M. Marner (TOR), 2. A. Matthews (TOR), 3. A. Radulov (DAL)

ANA - ARI 4:2

Anaheim predĺžil sériu prehier Arizony

Trápenie Arizony pokračuje aj po desaťdňovej prestávke. Adam Henrique strelil dva góly a John Gibson urobil 25 zákrokov, aby Anaheim porazil na domácom ľade „Kojotov“ 4:2 a natiahol im sériu prehier na tri zápasy. Naopak, Ducks vyhrali tretí zápas z posledných štyroch a to aj vďaka gólom Hampusa Lindholma a Cartera Rowneyho. Derek Grant si pripísal dve asistencie. Vinnie Hinostroza a Lawson Crouse sa postarali o góly Coyotes, ktorí prehrali šiesty zápas z posledných siedmich. Antti Raanta inkasoval štyri góly z 32 striel. Anaheim si pred zápasom uctil tragicky zosnulého basketbalistu Kobeho Bryanta a v tomto smere nastala aj jedna zaujímavá situácia – Rowney s 24-kou na chrbte skóroval z 24. strely tímu na bránu v 24. domácom zápase sezóny. 24 je číslo, ktoré Bryant nosil na drese.

Gibson okradol Stepana o gól:

Hviezdy duelu: 1. A. Henrique (ANA), 2. H. Lindholm (ANA), 3. J. Gibson (ANA)

EDM - CGY 3:4 SN

Bitku o Albertu opäť vyhrali Flames, Kassian a Tkachuk sa pobili

Calgary malo navrch v Bitke o Albertu aj v treťom vzájomnom zápase v tejto sezóne, ale tentoraz potreboval na zdolanie Edmontonu nájazdy. V nich o triumfe 4:3 rozhodol už v úvodnej sérii Sean Monahan. Flames v zápase trikrát viedli po góloch Eliasa Lindholma a dvojgólového Andrewa Mangiapaneho. Kailer Yamamoto, Alex Chiasson a Matt Benning dokázali stav zakaždým vyrovnať. Z brankárom mal viac práce víťazný David Rittich, ktorý kryl 31 striel. Mike Smith proti svojmu bývalému tímu predviedol 25 zákrokov. Zápas nakoniec priniesol aj ďalšiu bitku medzi Zackom Kassianom a Matthewom Tkachukom. Druhý menovaný opäť ťahal za kratší koniec, hoci na konci šarvátky skončili na ľade obaja.


Hviezdy duelu: 1. L. Draisaitl (EDM), 2. A. Mangiapane (CGY), 3. M. Benning (EDM)

SJS - VAN 2:5

Vancouver si v San Jose predĺžil sériu výhier

Vancouver si natiahol svoju víťaznú sériu na štyri zápasy, keď uspel na ľade San Jose 5:2 napriek tomu, že domáci dvakrát viedli. Na góly Tomáša Hertla a Brenta Burnsa odpovedali Quinn Hughes a Tyler Myers. Víťazný gól strelil počas presilovky Jake Virtanen, po ktorom len o 59 sekúnd neskôr zveľadil vedenie Canucks Brandon Sutter. Poistku do prázdnej brány ešte pridal Tanner Pearson. Jakob Markström predviedol 38 zákrokov, Martin Jones ich urobil 20. Sharks prehrali štvrtý zápas z posledných piatich.

Efektný zákrok Markströma:

Hviezdy duelu: 1. J. Markstrom (VAN), 2. Q. Hughes (VAN), 3. J. Miller (VAN)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
R. Pánik (WSH) 10:32 2 0 2 0 2 2 3
A. Sekera (DAL) 15:42 0 0 0 0 0 1 1
E. Černák (TBL) 20:27 1 0 1 +3 0 1 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies