Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
«

Sumáre

Chára nebodoval pri prehre s Red Wings, Halák nechytal pre zranenie

V nedeľu sa zo Slovákov predstavil v akcii len Zdeno Chára. Kapitán Bostonu nebodoval a jeho tím prišiel o sériu výhier. Jaroslav Halák napokon neštartoval v bráne Bruins.

DET - BOS 3:1

Athanasiou doviedol Detroit k výhre nad rozbehnutým Bostonom

Andreas Athanasiou strelil dva góly v tretej tretine, pričom tým prvým rozhodol v presilovej hre o domácej výhre Detroitu 3:1 nad Bostonom. Druhý pridal do prázdnej brány a spečatil len druhý triumf Red Wings v posledných dvanástich zápasoch. Znamenal tiež koniec päťzápasovej série domácich prehier. Brendan Perlini poslal Detroit do vedenia v druhej tretine svojím prvým gólom od októbrovej výmeny z Chicaga. Jonathan Bernier sa zaskvel 39 zákrokmi. Ako jediný ho prekonal Torey Krug, ktorý vyrovnal stav na 1:1 po 33 sekundách tretej tretiny. Tuukka Rask čelil iba 19 strelám. Bruins prišli o šesťzápasovú víťaznú sériu a podľahli Red Wings už v piatom vzájomnom súboji v rade. Zdeno Chárara odohral 18 a trištvrte minúty s bilanciou dve strely na bránu a jeden blok. Jaroslav Halák mal pôvodne chytať, ale zdravotné problémy mu to neumožnili – poranenie v hornej časti tela by však podľa trénera Brucea Cassidyho nemalo byť vážne. Robby Fabbri nedohral duel pre zranenie. Rozhodca Dan O'Halloran oslávil 1 500. odpískaný zápas v NHL.

Hviezdy duelu: 1. J. Bernier, 2. T. Bertuzzi (obaja DET), 3. B. Marchand (BOS)

BUF - ANA 2:3

Anahiem ukončil úspešný výjazd triumfom v Buffale

Anaheim si v úvodných dvanástich minútach vypracoval náskok 3:0, ktorý mu napokon stačil na víťazstvo 3:2 v Buffale. Bodoval tak vo všetkých piatich zápasoch výjazdu, ktorý ukončil s bilanciou 3-0-2. Jakob Silfverberg, Ryan Getzlaf a Nick Ritchie prekonali Jonasa Johanssona z 28 striel. Troy Terry mohol zvýšiť stav na 4:0, ale nepremenil trestné strieľanie. Johan Larsson a Rasmus Dahlin v presilovke skresali stratu, ale Sabres prehrali tretí domáci zápas v rade a celkovo šiesty z posledných ôsmich. Ryan Miller predviedol 31 zákrokov, pričom v tretej tretiny chytil všetkých 15 striel. S 385. výhrou v základnej časti NHL sa vyrovnal Mikeovi Vernonovi na 15. mieste historického poradia brankárov. Ducks dokázali bodovať vo všetkých dueloch výjazdu s aspoň piatimi zápasmi tretíkrát v klubovej histórii.

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. N. Ritchie (ANA), 2. R. Dahlin (BUF), 3. R. Miller (ANA)

NYR - LAK 4:1

Šesťorkin doviedol Rangers k ďalšej výhre

Igor Šesťorkin podal ďalší výborný výkon a so 42 zákrokmi doviedol Rangers k výhre 4:1 nad Los Angeles. Vyhral tak už svoj piaty štart zo šiestich, čím vyrovnal klubový rekord Cama Talbota v počte zápasov potrebných na piaty triumf. Od začiatku sezóny 2016/17 dosiahol 101 víťazstiev zo 126 zápasov v KHL, AHL a NHL. Artemij Panarin, Kaapo Kakko a Greg McKegg sa trafili do čierneho a New York vyhral štvrtý zápas z posledných šiestich. Tony DeAngelo pridal gól do prázdnej brány a Filip Chytil nazbieral dve asistencie. Jediný gól Kings vsietil Trevor Moore, pre ktorého to bol prvý presný zásah od stredajšej výmeny. Jonathan Quick opustil duel s 37 zákrokmi a jeho tím prehral piaty zápas po sebe.

Kakkov víťazný gól po prihrávke Chytila:

Hviezdy duelu: 1. I. Šesťorkin (NYR), 2. F. Chytil (NYR), 3. P. Di Giuseppe (NYR)

WPG - CHI 5:2

Jets otočili zápas proti Blackhawks, Toews dosiahol 800. bod

Chicago vďaka gólom Dominika Kubalíka a Brandona Saada viedlo po prvej tretine 2:0. Nasledujúcich päť gólov však strelil Winnipeg, ktorý sa nakoniec tešil z triumfu 5:2. Obrat zavŕšil po peknej prihrávke Jacka Roslovica Andrew Copp v 54. minúte. O vyrovnanie sa postarali Kyle Connor a Blake Wheeler, Patrik Laine a Connor potom pridali ešte poistky do prázdnej brány. Connor Hellebuyck zastavil 24 striel a pripísal si aj asistenciu, aby pomohol Jets k tretej výhre v sérii. Corey Crawford inkasoval tri góly z 36 striel. Jonathan Toews zaznamenal asistenciu, ktorá bola jeho 800. bodom v kariére. V klubovej histórii ho dosiahol ako šiesty hráč. Kubalík otvoril skóre zápasu už po 15 sekundách hry – v klubovej histórii to rýchlejšie nedokázal žiadne iný nováčik.

Pekný gól Connora v oslabení:

Skorý gól Kubalíka, 800. bod Toewsa:

Hviezdy duelu: 1. A. Copp (WPG), 2. B. Wheeler (WPG), 3. C. Crawford (CHI)

MIN - COL 2:3

Colorado ukončilo úspešný trip víťazstvom v Minnesote

Nathan MacKinnon strelil svoj 32. gól v sezóne a Pavel Francouz predviedol 34 zákrokov, aby Colorado porazilo Minnesotu 3:2 a ukončilo svoj päťzápasový trip so štyrmi výhrami. Pierre-Edouard Bellemare a Gabriel Landeskog tiež skórovali, aby Avalanche vyhrali sedem z posledných ôsmich duelov a priblížili sa len na rozdiel troch bodov k najlepšiemu tímu Západnej konferencie, St. Louis. Cale Makar zaznamenal svoju 30. asistenciu v sezóne, čo dokázal ako druhý obranca nováčik v klubovej histórii – na rekord Brucea Bella stráca len jednu prihrávku. O góly Wild sa postarali Jared Spurgeon a Kevin Fiala, kým Devan Dubnyk zastavil 30 striel. Ich tím prišiel o trojzápasovú sériu výhier. Duel nedohral Nazem Kadri.

Hviezdy duelu: 1. G. Landeskog (COL), 2. K. Fiala (MIN), 3. J. Spurgeon (MIN)

Slováci v akcii:

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
Z. Chára (BOS) 18:47 0 0 0 0 0 2 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveSlovenský brankár žiaril v súboji s Gajanom, z postupového mečbalu sa teší aj Pekarčík Pohroma pre Canucks: V druhom zápase boli bez opory, zvyšok série je v ohrození! Obranca Bruins utrpel zranenie. Uvidíme ho ešte v play-off? Švajčiarska hviezda Devils podstúpi operáciu. Stihne kemp? Colorado umiestnilo na waiver listinu útočníka Strelil viac gólov ako Dvorský, teraz podpísal zmluvu v NHLSlováci sú po drámach bližšie k MS: Jeden spálil tutovku, druhý bol svedkom zákroku play-off!Ďalšie dve veľké posily Slovenska sú o krok bližšie k MS. V hre je späť aj útočník, ktorý si zahral NHLV AHL začalo prvým zápasom play-offFlyers podpísali novú zmluvu s ruským brankáromFanúšikovia Canadiens nechápu: Aj po takejto sezóne je Slafkovský tak podceňovaný?Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Francis nevylučuje pred letom zmeny v zostave i na lavičke Kraken Ramsay: Pospíšilovi by náš štýl mal sadnúť. Mešár a Dvorský? Niekedy sa musíte rozhodnúť inak Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies