Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
VGK
1
ANA
1
po 2. tr.
LAK
3
CHI
1
20. 04.
kurzy
CAR
NYI
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Video

Praskli mu nervy a fanúšikovi daroval hokejku. Roussel dostal od NHL pokutu + video

Útočník Vancouveru Antotine Roussel dostal od Oddelenia hráčskej bezpečnosti NHL finančnú pokutu. Vyslúžil si ju oplácaním v pondelkovom zápase proti Nashville. Jedného fanúšika súpera však svojím správaním potešil.

Roussel neuniesol zákrok Yannicka Webera, ktorý ho poslal na ľad pred bránou Predators. Dvakrát ho krosčekoval a raz sekol, kým sa do neho nepustil Jarred Tinordi. Kým ich rozhodcovia oddeľovali, Roussel hodil Tinordiho hokejku do hľadiska.

Francúzsky útočník si odniesol zo zápasu menší trest za sekanie, dva menšie tresty za krosček a osobný 10-minútový trest. Ten dostal aj Tinordi. Peniaze z pokuty 5 000 amerických dolárov, najvyššej možnej podľa kolektívnej zmluvy, pôjdu na účet Hráčskeho rezervného fondu.

„Dostal som dvakrát krosček do rebier a tiež sa mi to nepáčilo,“ povedal po spomínanom zápase nehnevaný Roussel, pre ktorého nie je táto pokuta prvou v kariére. V novembri 2018 tiež musel zaplatiť 5 000 dolárov za pohryznutie obrancu San Jose Marc-Edouard Vlasica.


Fanúšik Nashville oslávil nový darček svojsky:




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies