Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 03.
kurzy
00:30info
CAR
DET
00:00info
FLA
NYI
NHL live
00:00info
MTL
PHI
00:00info
OTT
CHI
00:00info
PIT
CBJ
00:00info
TOR
WSH
01:00info
MIN
SJS
01:00info
STL
CGY
01:00info
WPG
VGK
02:00info
COL
NYR
02:00info
EDM
LAK
03:00info
ARI
NSH
03:00info
SEA
ANA
NHL live
03:00info
VAN
DAL
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
«

Sumáre

Tatar strelil 21 600. gól Canadiens, ale z výhry sa netešil

V štyroch piatkových zápasoch NHL sme videli v akcii len jedeného Slováka. Tomáš Tatar dal o sebe vedieť gólom, ale jeho tím nedokázal uspieť na ľade Pittsburghu. Tomu k výhre prispel aj Jason Zucker.

PIT - MTL 4:1

Zucker pomohol Penguins k výhre nad Canadiens, Tatar skóroval

Jason Zucker strelil prvé dva góly v drese Pittsburghu, aby mu pomohol k výhre 4:1 nad Montrealom, ktorou si Penguins zlepšili bilanciu doma na 20-5-4 a s 20. domácim triumfom vyrovnali v tejto sezóne Boston. Od príchodu Sidneyho Crosbyho pritom zažili 13. sezón, v ktorých doma vyhrali aspoň 20 duelov. Žiadne iný tím to za to obdobie nedokázal. Samotný Crosby zaznamenal tri asistencie a podieľal sa na víťaznom góle v treťom z posledných štyroch víťazstiev. O zvyšné góly sa postarali Kris Letang a do prázdnej brány Zach Aston-Reese. Tristan Jarry zastavil 34 striel a ako jediný ho prekonal Tomáš Tatar, ktorý strelil svoj 21. gól v sezóne po päťzápasovej gólovej odmlke. Bol to zároveň gól číslo 21 600 v klubovej histórii. Carey Price urobil 24 zákrokov a Canadiens prehrali tretí zápas po sebe. Tatar v ňom odohral 16 a pol minúty, pričom si pripísal aj mínusový bod a menší trest za sekanie. Prezentoval sa aj dvoma strelami a dvoma bodyčekmi.

Tatarov 21. gól v sezóne:

Hviezdy duelu: 1. J. Zucker (PIT), 2. S. Crosby (PIT), 3. T. Jarry (PIT)

Článok pokračuje pod reklamou

WPG - SJS 2:3

Karlsson a Meier rozhodli o výhre Sharks nad Jets

Melker Karlsson a Timo Meier skórovali v rozmedzí 89 sekúnd v úvode tretej tretiny, aby otočili stav a rozhodli o výhre San Jose 3:2 nad Winnipegom. K tretej výhre z posledných štyroch duelov pomohol gólom aj Marcus Sorensen a 30 zákrokmi Aaron Dell, ktorému v závere pomohla aj tyčka. Brent Burns, ktorý raz asistoval, sa stal ôsmym aktívnym obrancom s 1100 zápasmi základnej časti na konte. O góly Jets sa postarali Kyle Connor a dvojbodový Blake Wheeler. Prvý menovaný sa postaral o efektný gól pomedzi svoje nohy. Bol to jeho 29. gól v sezóne. Connor Hellebuyck kryl 32 striel a jeho tím prehral druhý zápas po sebe.


Hviezdy duelu: 1. T. Meier (SJS), 2. M. Sorensen (SJS), 3. B. Wheeler (WPG)

CBJ - NYR 1:3

Rangers prvýkrát v sezóne vyhrali štyri zápasy po sebe

Pavel Bučnevič sa stal 20. hráčom NHL v tejto sezóne, ktorý skóroval v úvodných 22 sekundách zápasu a druhým z hráčov Rangers po Mikovi Zibanejadovi. Jeho gól v piatok pomohol New Yorku k výhre 3:1 nad Columbusom, o ktorej rozhodol v tretej tretine dvojbodový Chris Kreider. Ryan Strome ešte pridal poistku do prázdnej brány. Alexandar Georgiev čelil 37 strelám, z ktorých ho prekonal len Oliver Bjorkstrand. Elvis Merzlikins zastavil 25 z 27 striel. Kým Rangers vyhrali prvýkrát v ročníku štvrtý zápas v sérii, Blue Jackets posledné štyri prehrali.

Hviezdy duelu: 1. C. Kreider (NYR), 2. A. Georgiev (NYR), 3. E. Merzlikins (CBJ)

CAR - NJD 5:2

Svečnikov rozhodol o výhre Hurricanes nad Devils

Sebastian Aho a Andrej Svečnikov sa podieľali na víťaznom góle, aby predĺžili svoje bodové série na osem, resp. šesť zápasov. Svečnikov pritom dosiahol svoj 43. gól v kariére, aby bol jedným z deviatich aktívnych hráčov, ktorý strelili ako tínedžeri aspoň 40 gólov. Carolina vyhrala 5:2 nad New Jersey, aby si pripísala tretiu výhru z posledných štyroch duelov. Nino Niederreiter, Warren Foegele, Martin Nečas a Joel Edmundson tiež skórovali, Petr Mrázek kryl 35 striel. Mirco Mueller a Joey Anderson skórovali z hráčov Devils, ktorí prehrali druhý zápas z posledných troch. Louis Domingue opustil duel s 26 zákrokmi. Damon Severson prišiel o osemzápasovú bodovú sériu.

Hviezdy duelu: 1. N. Niederreiter (CAR), 2. B. Pesce (CAR), 3. P. Mrázek (CAR)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
T. Tatar (MTL) 16:29 1 0 1 -1 2 2 2



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aj Gretzky mal pred Chárom rešpekt: Keď som ho prvýkrát uvidel, utekal som za trénerom Brodeur lamentuje nad dnešnými brankármi: Rozmaznávame ich Slafkovský hovoril o MS. Chce ísť do play-off a experti sa zhodujú: Je naň perfektne stavanýIde do tuhého: Boj o Prezidentskú trofej je mimoriadne vyrovnaný a otvorený Rokovania o sťahovaní tímu Slováka sa ukončili Chromiak prihrával na víťazný gól, Regenda sa pobil + videoCanucks zaradili Demka na listinu dlhodobo zranených. Ako je na tom Lindholm? Nepríjemný náraz sa mu stal osudný: Útočník Blues si už v sezóne nezahrá Mladý slovenský útočník už atakuje dvojcifernú sériu Černák s míľnikom, ktorý dosiahol ako štvrtý hráč Tampy a tretí Slovák v históriiĎalší hráč Washingtonu vstupuje do asistenčného programu! Seattle podpísal zmluvu s nedraftovaným útočníkomSlafkovský nasadil „beast mode“: Neviem, či tu od čias Jágra bol v tomto lepší mladík, tvrdí skaut Video: Trent Frederic vs. Tanner Jeannot (bitka) Slafkovský umlčal kritikov. Raz bude nebezpečný, hovorí víťaz Stanleyho pohára Guentzel otvorene: Chcel som zostať v PittsburghuNezmysel? Obvinení Hart, Dube a spol. sa spájajú s Ruskom Šialené: Shane Doan sledoval, ako jeho syn pri debute snov prepisuje históriu! + videoTortorella sa ospravedlnil svojmu brankárovi za nedeľnú reakciu Prvý tím v NHL si zaistil play-off. Ako sa vyvíjajú šance Slovákov? Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies