Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
SEA
2
BUF
5
19. 03.
kurzy
00:00info
BOS
OTT
NHL live
00:00info
DET
CBJ
00:00info
NJD
PIT
00:00info
NYR
WPG
00:00info
PHI
TOR
00:30info
NYI
CAR
01:00info
NSH
SJS
01:00info
STL
COL
02:00info
EDM
MTL
03:00info
ANA
MIN
03:30info
LAK
CHI
03:00info
VAN
BUF
03:00info
VGK
TBL
NHL live
20. 03.
kurzy
00:30info
WSH
TOR
NHL live
01:00info
DAL
ARI
03:00info
LAK
MIN
«

Sumáre

Pánik bodoval, Chára bol najvyťaženejším hráčom, Černák úradoval

V jedenástich sobotných zápasoch NHL boli v akcii piati Slováci. Bodoval iba Richard Pánik, ktorý si pripísal asistenciu pri prehre. Andrej Sekera vyhral súboj s Tomášom Tatarom, kým Zdeno Chára a Erik Černák sa tiež tešili z triumfov. Tyler Toffoli strelil hetrik v zápase pod holým nebom.

ARI - WSH 3:1

Pánik bodoval, ale Capitals prehrali v Arizone

Richard Pánik si pripísal siedmu asistenciu v sezóne pri jedinom góle Washingtonu z hokejky Carla Hagelina v závere druhej tretiny. Alex Ovečkin opäť neskóroval a nepodarilo sa to ani ďalším hráčom Capitals, ktorí prehrali na ľade Arizony 1:3. Pánik odohral pri tretej prehre jeho tímu v posledných štyroch zápasoch 11 a pol minúty. Zaznamenal aj plusový bod, strelu a vyhral obe svoje vhadzovania. Christian Dvorak, Phil Kessel v presilovke a Lawson Crouse strelili góly Coyotes, pričom ten posledný padol do prázdnej brány. Jakob Chychrun dvakrát asistoval a Antti Raanta sa zaskvel 36 zákrokmi. O deväť menej ich urobil Braden Holtby. Ovečkinovi chýbajú stále dva góly do méty 700 v kariére.

Hviezdy duelu: 1. A. Raanta, 2. Ch. Dvorak, 3. P. Kessel (všetci ARI)

BOS - DET 4:1

Boston konečne zdolal Detroit, Chára najvyťaženejší v tíme

Boston ukončil sériu piatich prehier proti Detroitu a na tretí pokus v tejto sezóne ho zdolal. Výhra 4:1 bola preň siedmou domácou v rade a celkovo ôsmou v posledných deviatich zápasoch. Rozhodli o nej dva rýchle góly v strede druhej tretiny, ktorými dvojbodový Charlie McAvoy a Patrice Bergeron otočili stav z 0:1 na 2:1. Bergeron strelil víťazný gól vo vlastnom oslabení. Po ňom skóroval Charlie Coyle a bodku za duelom dal v tretej tretine David Pastrňák so svojím 42. gólom v sezóne. Brad Marchand získal dve asistencie, vrátane 50. v ročníku a Tuukka Rask predviedol 25 zákrokov. Bruins doviedol aspoň k bodu aj v jeho 20. domácom zápase od začiatku sezóny (14-0-6), čo dokázal ako tretí brankár v histórii NHL. Len piati gólmani ťahali pred ním minimálne rovnako dlhú sériu. Ako jediný ho prekonal Darren Helm, ktorý už vo štvrtej minúte otvoril skóre pri početnej nevýhode. Jonathan Bernier sa prezentoval 37 zákrokmi, pričom v prvej tretine kryl všetkých 18 striel. Kapitán Bruins Zdeno Chára na neho vystrelil dvakrát. zaznamenal aj dva plusové body, dva bodyčeky a blok. S časom na ľade 21 minút a 26 sekúnd bol najvyťaženejším hráčom tímu. Red Wings prehrali aj tretí zápas na aktuálnom výjazde a celkovo štvrtý vonku po sebe. David Krejčí odohral 900. duel v NHL.

Článok pokračuje pod reklamou

Pastrňákov 42. gól v sezóne po efektnej 50. asistencii Marchanda:

Hviezdy duelu: 1. B. Marchand, 2. Ch. McAvoy, 3. T. Rask (všetci BOS)

MTL - DAL 3:4 PP

Sekerov Dallas s veľkým obratom proti Montrealu s Tatarom

Tyler Seguin strelil dva góly, pričom tým druhým rozhodol v tretej minúte predĺženia o výhre Dallasu 4:3 v Montreale, šiestej v posledných ôsmich zápasoch. Domáci pritom viedli 3:0 po góloch Joela Armiu, Jordana Weala a Nicka Cousinsa. Mattias Janmark, Seguin v presilovke a Blake Comeau však zmazali stratu. Joe Pavelski a John Klingberg dvakrát asistovali, kým Ben Bishop pomohol k obratu 29 zákrokmi. Stars vyhrali už deviaty duel v sezóne, v ktorom prehrávali po dvoch tretinách. Žiaden iný tím to nedokázal. Carey Price kryl 22 striel pri štvrtej prehre Canadiens v sérii. Slovenský súboj vyhral Andrej Sekera, ktorý odohral takmer 16 a pol minúty s bilanciou plusový bod, dve strely a blok. Tomáš Tatar tentoraz nebodoval. Za 14 a pol minúty na ľade zaznamenal mínusový bod a tri strely. Seguin strelil už osem gólov v predĺžení v základnej časti NHL a všetky v drese Stars. Jediný mu chýba na vyrovnanie klubového rekordu Mika Modana. Montrealu chýbal Jonathan Drouin.

Seguinov 8. gól v predĺžení v kariére:


Hviezdy duelu: 1. T. Seguin (DAL), 2. J. Weal, 3. N. Suzuki (obaja MTL)

TBL - PHI 5:3

Tampa vyhrala jedenásty domáci duel v rade

Tampa Bay pokračovala vo víťaznom ťažení. Triumf 5:3 nad Philadelphiou je pre ňu 10. v sérii celkovo a 11. po sebe na domácom ľade. Andrej Vasilevskij predviedol 30 zákrokov a vychytal pre tím aspoň bod už v 21. dueli v rade. Brayden Point si gólom predĺžil bodovú sériu na 10 zápasov. Na listine strelcov ho doplnili Cedric Paquette, Alex Killorn, Carter Verhaeghe a Nikita Kučerov, ktorý už trafil prázdnu bránu. Navrátilec Steven Stamkos a Victor Hedman dvakrát asistovali. Slovenský obranca Erik Černák odohral vyše 20 minút s troma „pluskami“, dva blokmi a siedmimi bodyčekmi, najviac v zápase. Dostal tiež osobný trest na 10 minút. Claude Giroux, Ivan Provorov a James van Riemsdyk sa postarali o góly Flyers. Prví dvaja získali aj asistenciu, Carter Hart kryl 19 striel. Giroux vyrovnal klubový rekord Bobbyho Clarkea s 234. asistenciou v presilovke a bodoval v piatom dueli v sérii, rovnako ako van Riemsdyk.

Hviezdy duelu: 1. A. Vasilevskij, 2. S. Stamkos, 3. B. Point (všetci TBL)

COL - LAK 1:3

Toffoli hviezdou 30. duelu pod holým nebom

Tyler Toffoli sa zapísal do histórie NHL, keď zaznamenal vôbec prvý hetrik v zápase pod holým nebom. Vďaka nemu Los Angeles zvíťazilo na Falcon Stadium pred vyše 40 000 divákmi nad Coloradom 3:1. Posledné dva góly strelil až v záverečnej minúte duelu, ten tretí do prázdnej brány. Anže Kopitar a Alex Iafallo nazbierali po dve asistencie a Jonathan Quick sa prezentoval 32 zákrokmi. V prvej tretine chytil všetkých 15 striel. Recept na neho našiel iba Samuel Girard, ktorý v závere druhej tretiny vyrovnal stav. Philipp Grubauer inkasoval raz z 15 striel predtým, ako sa v úvode tretej tretiny zranil po kolízii s Ianom Coleom. Pavel Francouz kryl šesť zo zvyšných siedmich striel. Kings vyhrali aj druhý zápas po predošlej sérii piatich prehier. Avalanche nevyužili šancu dostať sa na čelo Centrálnej divízie.


Hviezdy duelu: 1. T. Toffoli, 2. J. Quick (obaja LAK), 3. S. Girard (COL)

OTT - TOR 2:4

Toronto uspelo v Ottawe, Matthews vyrovnal Pastňáka

Toronto vyhralo ontárijské derby v Ottawe 4:2. Auston Matthews sa vyrovnal streleckému lídrovi NHL Davidovi Pastrňákovi so 42. gólom v sezóne, ku ktorému pridal asistenciu. Jake Muzzin, William Nylander a Mitchell Marner (prázdna brána) tiež skórovali, zatiaľ čo Jack Campbell predviedol 25 zákrokov a vylepšil si bilanciu na 3-0-1 od príchodu z Los Angeles. Connor Brown a Cody Goloubef sa presadili z hráčov Senators, ktorí prehrali siedmy duel z posledných ôsmich. Marcus Högberg inkasoval trikrát zo 16 striel, Craig Anderson chytil zvyšných 14 striel Maple Leafs. Goloubef skóroval prvýkrát od 17. novembra 2015, po 87 zápasoch. Matthews dosiahol métu 70 bodov v sezóne, John Tavares bodoval v siedmom dueli v rade.

Hviezdy duelu: 1. W. Nylander, 2. J. Campbell (obaja TOR), 3. C. Anderson (OTT)

STL - NSH 3:4

Nashville uštedril St. Louis štvrtú prehru v rade

Kyle Turris zaznamenal gól a dve asistencie, vrátane tej na víťazný presilovkový gól dvojbodového Mikaela Granlunda z úvodu tretej tretiny. Nashville zdolal St. Louis na jeho ľade 4:2, aby mu uštedril štvrtú prehru v rade a deviatu v posledných jedenástich zápasoch. Matt Duchene si tiež pripísal gól a asistenciu, Viktor Arvidsson strelil zvyšný gól Predators a Juuse Saros urobil 23 zákrokov. Prekonali ho Zach Sanford, Jaden Schwartz v presilovke a Alexander Steen, ktorí zmazali manko 0:2 aj 1:3. Jake Allen opustil duel rovnako s 23 zákrokmi. Roman Josi asistoval už v piatom zápase v rade.

Hviezdy duelu: 1. K. Turris, 2. M. Duchene (obaja NSH), 3. J. Schwartz (STL)

MIN - SJS 0:2

Jones vynuloval Minnesotu pri neúspešnej premiére Evasona

Martin Jones zastavil všetkých 39 striel a doviedol San Jose k víťazstvu 2:0 na ľade Minnesoty, ktorú prvýkrát viedol dočasný tréner Dean Evason. Vytvoril si osobné maximum v počte zákrokov pri čistom konte, jeho treťom v sezóne. Dylan Gambrell strelil rozdielový gól v úvode tretej tretiny a Melker Karlsson pridal poistku do prázdnej brány. Alex Stalock teda inkasoval len raz z 20 striel. Sharks vyhrali štvrtý duel z posledných piatich aj bez zraneného Erika Karlssona, ktorý si už v sezóne nezahrá. Brent Burns si predĺžil bodovú sériu na päť stretnutí. Wild prehrali tretí zápas z ostatných štyroch.

Hviezdy duelu: 1. M. Jones (SJS), 2. J. Eriksson Ek, 3. J. Brodin (obaja MIN)

FLA - EDM 1:4

Draisaitl rozhodol o výhre Oilers na Floride

Leon Draisaitl strelil svoj 10. víťazný gól v sezóne, najviac v lige a pridal asistenciu. Kailer Yamamoto zaznamenal gól do prázdnej brány a dve prihrávky pri jeho prvom trojbodovom výkone v NHL. Edmonton vyhral v Sunrise 4:1 a pripísal si 11. triumf v posledných 17 zápasoch. Adam Larsson otvoril skóre duelu, Darnell Nurse tiež trafil odkrytú bránu. Ryan Nugent-Hopkins dvakrát asistoval a Mikko Koskinen predviedol 33 zákrokov. Ako jediný ho pokoril Jonathan Huberdeau, ktorý znižoval stav na 1:2. Sam Montembeault kryl 25 striel pri siedmej prehre Panthers v ostatných deviatich zápasoch.

Hviezdy duelu: 1. L. Draisaitl, 2. R. Nugent-Hopkins (obaja EDM), 3. J. Huberdeau (FLA)

CGY - CHI 4:8

Chicago strelilo v Calgary osem gólov a ukončilo sériu prehier

Alexander Nylander strelil dva góly, Jonathan Toews a Patrick Kane zaznamenali po góle a dvoch prihrávkach. Chicago zvíťazilo v Calgary 8:4, aby ukončilo sériu piatich prehier. Brandon Saad, Alex DeBrincat a dvojbodoví Kirby Dach s Dominikom Kubalíkom tiež skórovali a Robin Lehner sa prezentoval 38 zákrokmi. Dvogóloví Sam Bennett a Elias Lindholm sa postarali o góly Flames, pričom Lindholm bodoval už v desiatom dueli v rade. Johnny Gaudreau, Oliver Kylington a Dillon Dube dvakrát asistovali. David Rittich (11/15) aj Cam Talbot (9/13) inkasovali po štyri góly.

Hviezdy duelu: 1. A. Nylander (CHI), 2. S. Bennett (CGY), 3. P. Kane (CHI)

VGK - NYI 1:0

Fleury vychytal proti Islanders okrúhle čisté konto

Marc-Andre Fleury zastavil všetkých 19 striel pri jeho 60. čistom konte v kariére, s ktorým sa dostal na 18. miesto historického poradia. O domácej výhre Vegas 1:0 nad New Yorkom Islanders rozhodol gól Reillyho Smitha zo záveru druhej tretiny. Semion Varlamov čelil až 43 strelám. Nezabránil druhej prehre Islanders na nulu v rade. Golden Knights bodovali v treťom domácom zápase po sebe.

Smithov jediný gól zápasu:

Hviezdy duelu: 1. R. Smith, 2. M. Fleury, 3. S. Theodore (všetci VGK)

Slováci v akcii:

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
R. Pánik (WSH) 11:28 0 1 1 +1 0 1 0
T. Tatar (MTL) 14:32 0 0 0 -1 0 3 0
A. Sekera (DAL) 16:25 0 0 0 +1 0 2 0
E. Černák (TBL) 20:10 0 0 0 +3 10 0 7
Z. Chára (BOS) 21:26 0 0 0 +2 0 2 2



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Anaheim priniesol nemilú správu o RegendoviLepší ako velikáni slovenského hokeja: Šimon Nemec má na dosah rekord! Bedard medzi hráčmi týždňa. Na čele je ruská hviezda Život v prvom útoku: Nový parťák je skvelý, no musíte byť neustále v strehu, tvrdí Pospíšil Slafkovský by s týmto tempom dokázal, čo naposledy zvládli Hossa a Gáborík!Dvorského gólová séria je mimoriadna. Len jeden hráč v lige zažil dlhšiu! Gretzky odmietol podiel v kanadskom tíme! Aký som len hlúpy, ľutuje s odstupom časuBoj o Celebriniho: Aké šance majú aktuálne tímy na zisk draftovej jednotky? Petrovský zatienil Dvorského a bol terčom veľkej špinavosti! Slovák vychytal výhru nad Mešárom + videoKelemen a Kňažko potvrdili formu pri víťazných góloch. Koch prišiel o sériu Latkóczy to dokázal, zahrá si finálový turnaj! Výhru vychytal aj ďalší Slovák Zhodenie rukavíc sa mu vypomstilo: Obranca Oilers utrpel zlomeninuPôjde na koberec: Ruského obrancu čaká konfrontácia s disciplinárkou NHL Nemec viedol svoj tím, prvý tím so Slovákom je vyradený z hry o play-off!Mešár: Mužský hokej by mi pomohol. MS alebo AHL? Rastie nám hviezda: Dvorský má lepší gólový priemer aj ako najlepší strelec ligy!Nemec atakoval Top 10, na rekord stratil 5 minút. Nedrží ho Zdeno Chára Na ľade si nič nedarujú: Pospíšil hovoril o účasti na MS i incidente so SlafkovskýmSlafkovský klubový rekord neohrozí. Už je v top 40 všetkých čias, prekoná aj Tomáša Jurča? Nemec: K novému trénerovi máme bližšie, otočilo sa to v môj prospech Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies