Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
19. 03.
kurzy
00:00info
BOS
OTT
NHL live
00:00info
DET
CBJ
00:00info
NJD
PIT
00:00info
NYR
WPG
00:00info
PHI
TOR
00:30info
NYI
CAR
01:00info
NSH
SJS
01:00info
STL
COL
02:00info
EDM
MTL
03:00info
ANA
MIN
03:30info
LAK
CHI
03:00info
VAN
BUF
03:00info
VGK
TBL
NHL live
20. 03.
kurzy
00:30info
WSH
TOR
NHL live
01:00info
DAL
ARI
03:00info
LAK
MIN
«

Sumáre

Obaja Slováci sa tešili z výhier, Chára si upevnil pozíciu medzi najlepšími

Aj v stredu sme videli v akcii dvoch slovenských hokejistov. Kým o deň skôr obaja bodovali, ale nevyhrali, tentoraz sa situácia otočila – Zdeno Chára ani Andrej Sekera nebodovali, ale tešili sa z výhier.

EDM - BOS 1:2 PP

Pastrňák 43. gólom v sezóne rozhodol o výhre nad Oilers

David Pastrňák sa 43. gólom v sezóne vyrovnal na čele poradia strelcov Austonovi Matthewsovi a v druhej minúte predĺženia rozhodol o tesnej výhre Bostonu 2:1 na ľade Edmontonu, ktorý vyhral prvý vzájomný zápas. Pastrňák si pripísal aj asistenciu pri góle Patricea Bergerona, ktorý v prvej tretine otvoril skóre. K štvrtej výhre po sebe a 10. z posledných 11 duelov Bruins pomohol aj Tuukka Rask, ktorého z 29 striel prekonal len Sam Gagner v presilovke. Mike Smith kryl 32 striel a trikrát ho ohrozil aj Zdeno Chára, ktorý odohral 22 minút a deväť sekúnd. Ten sa prezentoval aj troma blokmi a jedným plusovým bodom. V 42 rokoch vedie tím s 25 „pluskami“ a v lige mu patrí výborné 12. miesto.

Pastrňákov víťazný gól:

Hviezdy duelu: 1. M. Smith (EDM), 2. E. Bear (EDM), 3. D. Pastrňák (BOS)

Článok pokračuje pod reklamou

DAL - ARI 3:2

Oleksiak rozhodol o výhre Stars nad Coyotes

Dallas dvakrát prišiel o vedenie, ale Jamie Oleksiak strelil v strede tretej tretiny gól, ktorým nakoniec rozhodol o výhre 3:2 nad Arizonou. Predošlé dva góly padli počas presiloviek, keď sa presadili Corey Perry a Radek Faksa. Perry pridal aj jednu asistenciu a jednu si pripísal aj Alex Radulov, ktorý sa vrátil do akcie. Duel však pre trest nedohral Jamie Benn, ktorý narazil zozadu Olivera Ekman-Larssona. Následnú presilovku využil Taylor Hall a druhýkrát stav vyrovnal Christian Fischer. Pri oboch góloch asistoval Jordan Oesterle. Ben Bishop pomohol k piatej výhre z posledných šiestich duelov 39 zákrokmi, Adin Hill ich urobil 30. Coyotes mali šancu prvýkrát od začiatku januára vyhrať tri zápasy po sebe, ale nakoniec prehrali so Stars 11. z posledných 12 vzájomných dueloch – Dallas pritom vyhral doma už 13 vzájomných duelov po sebe. V stretnutí si zahral aj obranca Andrej Sekera, ktorý odohral 15 minút.


Oleksiak si ukončil 25-zápasové gólové suchoty:

Hviezdy duelu: 1. B. Bishop (DAL), 2. C. Perry (DAL), 3. A. Hill (ARI)

CHI - NYR 3:6

Šesťorkin vychytal ďalšiu výhru, Zibanejad štvorbodový

Mika Zibanejad zaznamenal gól a tri asistencie, Chris Kreider gól a dve asistencie, aby pomohli Rangers k piatej výhre z posledných šiestich duelov. K výhre 6:3 nad Chicagom pomohol 37 zákrokmi aj Igor Šesťorkin, ktorý sa stal piatym nováčikom v histórii Rangers, ktorý vyhral päť štartov po sebe v základnej časti – naposledy to dokázal Dan Blackburn v ročníku 2001/02 a len Jim Henry a Steve Weeks mali série dlhšie. Proti nemu v stredu stál Robin Lehner, ktorého zo 41 striel prekonali aj Filip Chytil, Pavel Bučnevič, Ryan Strome a Artemij Panarin. Dva góly Blackhawks strelil Dominik Kubalík, ktorý je s 25 gólmi najlepším strelcom z nováčikov. Skóroval aj Drake Caggiula, kým Duncan Keith si pripísal 500. asistenciu v kariére. Chicago prehralo siedmy zápas z posledných ôsmich.

500. asistencia Keitha, gól Kubalíka:

Hviezdy duelu: 1. M. Zibanejad (NYR), 2. C. Kreider (NYR), 3. D. Kubalik (CHI)

ANA - FLA 1:4

Florida preskočila Toronto vďaka výhre nad Ducks

Aleksander Barkov a Vincent Trocheck otočili stav zápasu, Sergej Bobrovskij predviedol 35 zákrokov a Florida uspela v Anaheime 4:1. Strelecky sa presadili aj Aleksi Saarela a MacKenzie Weegar, ktorý uzavrel skóre strelou do prázdnej brány. Saarela zase strelil svoj prvý gól v NHL. John Gibson kryl 28 striel z 31 a úvodný gól zápas vsietil Max Jones. Kalifornský tím prehral piaty zápas z posledných siedmich. Florida si zlepšila bilanciu na 32-22-6 a bodovo sa dotiahla na Toronto, ktoré nahradila na treťom mieste Atlantickej divízie.


Trocheckov gól zo vzduchu:

Hviezdy duelu: 1. S. Bobrovskij (FLA), 2. M. Jones (ANA), 3. A. Saarela (FLA)

COL - NYI 3:1

Colorado si ukončilo sériu prehier, Islanders opäť prehrali

Pavel Francouz urobil 27 zákrokov, Nathan MacKinnon prihrával na dva góly a Colorado sa vrátilo na víťaznú koľaj po troch prehrách po sebe, keď zdolalo Islanders 3:1. O góly sa postarali traja rôzni strelci – Joonas Donskoi, Andre Burakovsky a Gabriel Landeskog. Dve asistencie si pripísal aj Cale Makar. Trojzápasové sériu prehier ťahal aj New York, ktorý tak už prehral štvrtý duel po sebe. Jeho jediný gól strelil Brock Nelson, ktorý v 58. minúte zničil Francouzovi čisté konto. Semion Varlamov opustil duel s 26 zákrokmi.

Hviezdy duelu: 1. C. Makar (COL), 2. J. Donskoi (COL), 3. P. Francouz (COL)

VAN - MIN 3:4 SN

Galchenyuk rozhodol o výhre Wild nad Canucks

Alex Galchenyuk premenil rozhodujúci nájazd v piatej sérii, aby sa Minnesota po dvoch prehrách vrátila na víťaznú koľaj triumfom 4:3 vo Vancouveri. Galchenyuk aj so šťastím vynútil predĺženie po tom, čo jeho tím dvakrát prišiel o vedenie. Kevin Fiala a Luke Kunin skórovali pred ním, Mats Zuccarello nazbieral dve asistencie. Devan Dubnyk čelil 34 strelám, z ktorých ho prekonali Jay Beagle a dvakrát v úvode tretej tretiny aj J.T. Miller. Tyler Toffoli mu prihrával na prvý gól. Jakob Markström urobil 22 zákrokov a Canucks si pripísali šiestu prehru z posledných ôsmich stretnutí.

Víťazný nájazd Galchenyuka:

Hviezdy duelu: 1. J. Miller (VAN), 2. Q. Hughes (VAN), 3. M. Zuccarello (MIN)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
Z. Chára (BOS) 22:09 0 0 0 +1 0 3 0
A. Sekera (DAL) 15:04 0 0 0 0 0 0 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Všetci Slováci bodovali, štyria zahviezdili. Najproduktívnejší boli Kelemen a Koch Ovečkin chytil druhý dych: Napodobnil dve veľké legendy, toto dokázal ako prvý v histórii! + video Opäť sa stretávajú generálni manažéri tímov NHL. Čo je kľúčovým bodom programu? Rangers prišli na niekoľko týždňov o obrancu. Naplnili sa obavy? Kariéru končí hráč s 1000+ duelmi v NHL. Bol aj najužitočnejším hráčom zápasu hviezdRuský obranca bol suspendovaný za svoj čin z floridského derby Montreal poslal svoju jednotku draftu z Európy do AHL. Ako zareagoval Slafkovský?Flames, Oilers a Wild podpisovali zmluvy s mladíkmi Pospíšil otvorene o škandále: Veľká škoda, čo sa udialo. Bola to hlúposť Dvom Slovákom sa play-off vzdialilo, jeden je už na postupovej priečke! Kňažko nebodoval ani sa netešil z výhry Zlá správa: Anaheim priniesol nemilú novinku o Regendovi Vytvorí Nemec rekord? Ak by skončil ročník teraz, bol by jeho! Bedard medzi hráčmi týždňa. Na čele je ruská hviezda Život v prvom útoku: Nový parťák je skvelý, no musíte byť neustále v strehu, tvrdí Pospíšil Slafkovský by s týmto tempom dokázal, čo naposledy zvládli Hossa a Gáborík!Dvorského gólová séria je mimoriadna. Len jeden hráč v lige zažil dlhšiu! Gretzky odmietol podiel v kanadskom tíme! Aký som len hlúpy, ľutuje s odstupom časuBoj o Celebriniho: Aké šance majú aktuálne tímy na zisk draftovej jednotky? Petrovský zatienil Dvorského a bol terčom veľkej špinavosti! Slovák vychytal výhru nad Mešárom + videoZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies