Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Slováci v NHL

Tatar sa snaží ignorovať šumy. Je to biznis, tvrdí

Slovenský útočník Tomáš Tatar sa chce zameriavať len na to, aby pomáhal tímu Montreal Canadiens k víťazstvám. Početné špekulácie o svojej výmene príliš nerieši ani niekoľko dní pred prestupovou uzávierkou.

„Snažím sa tieto veci blokovať, ale samozrejme, že chcete byť v tabuľke na lepšej pozícii, ako sme my. Vy však jednoducho len musíte chodiť na ľad, hrať a bojovať, bojovať za to logo,“ povedal Tatar pred štvrtkovým duelom proti Capitals.

Dvadsaťdeväťročný Dubničan má zmluvu platnú do konca sezóny 2020/21, ale Canadiens sa play-off v ostatnej dobe vzďaľovalo a vyzerá to tak, že by mohli viac myslieť na svoj budúcnosť.

Tatar v tejto sezóne odohral 63 zápasov, v ktorých zaznamenal 55 bodov za 21 gólov a 34 asistencií. Pre tím s majstrovskými ambíciami, ktorý by nechcel len hráča na krátkodobú výpomoc, by mohol byť lákavou voľbou.

Článok pokračuje pod reklamou

„Aby som bol úprimný, skutočne nechcem, aby za mnou generálny manažér prišiel s tým, že sa chce so mnou rozprávať. Snažím sa hrať moju hru a koncentrujem sa na môj tím. Ak sa niečo stane, tak jednoducho takto tento biznisu funguje,“ poznamenal Tatar.

V podobnej situácii sa najproduktívnejší Slovák v NHL ocitol pred prestupovou uzávierkou v roku 2018, keď bol nakoniec vymenený z Detroitu do Las Vegas za tri draftové voľby.

„Získal som tou výmenou aj trocha skúseností. Teraz už sa toho príliš neobávam. Je to súčasť biznisu. Prvá výmena vás naučí, ako sa veci majú. Teraz to beriem ako súčasť biznisu. Môže sa stať čokoľvek. Nikto nie je v bezpečí a vždy to záleží na ponuke a na tom, čo sa rozhodne generálny manažér alebo organizácia v danom momente urobiť,“ dodal Tatar.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies