Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Sedem hráčov, ktorým by výmena pred uzávierkou prospela

Jozef Struhár  
23.02.2020

Často sa stane, že výmena hráčovi pomôže a dôjde k jeho výkonnostnému znovuzrodeniu. Steven Ellis sa krátko pred prestupovou uzávierkou zameral práve na sedem hráčov, ktorým by zmena scenérie mohla pomôcť.

1. Jake Gardiner – bol jedným z najžiadanejších obrancov na trhu s voľnými hráčmi a Carolina s ním podpísala štvorročnú zmluvu za 4,05 milióna dolárov ročne. Doterajšie pôsobenie v Raleigh mu však vôbec nevychádza. Vo svojej zmluve má klauzulu, ktorá mu umožňuje vypísať sedem tímov, do ktorých by nechcel byť vymenený.

2. Shayne Gostisbehere – všetci si pamätáme, aký skvelý nástup do ligy tento obranca mal, ale vo Philadelphii sa v ostatnom čase trápi. Jeho zmluva platí ešte tri roky s priemernou hodnotou 4,5 milióna amerických dolárov, čo by tímy mohlo odstrašiť, no stále má v sebe potenciál byť stabilným členom druhého obranného páru, ktorý dokáže vyvážať puk a bodovať.

3. Andreas Athanasiou – dvadsaťpäťročný krídelník Detroitu si vlani vytvoril osobné maximá s 30 gólmi a 54 bodmi. V tejto sezóne ho postretlo zranenie, ale keď hrá, tak nie na úrovni, na ktorej bol vlani. Hráča, ako je on, by mohli využiť napríklad Colorado, Edmonton, Vancouver či Islanders. Po sezóne mu končí zmluva s trojmiliónovým ročným platom, ale môže byť len obmedzeným voľným hríčom.

Článok pokračuje pod reklamou

4. Jimmy Howard – Detroit je najslabším tímom NHL a nepomáha mu ani forma brankára so štvormiliónovým „cap-hitom“. V 35 rokoch sa blíži ku koncu kariéry, ale stále by mohol byť pre niektoré tímy užitočný ako náhradník. Red Wings by si však museli zrejme podržať časť jeho platu.

5. P.K. Subban – do tridsaťročného hviezdneho obrancu sa v New Jersey vkladali veľké nádeje, ktoré sa však nenaplnili. Problémom v jeho prípade je, že ročne zaťažuje platový rozpočet sumou 9 miliónov amerických dolárov. Niekde by mohol nájsť svoju starú formu, ale Devils by si museli nechať časť jeho platu, inak ho asi nikto chcieť nebude.

6. Mikael Granlund – dvadsaťsedemročný krídelník Nashvillu má v tejto sezóne nábeh len na 36 bodov, čo by bol jeho najhorší výsledok v kariére. jeho zmluva má „cap-hit“ 5,75 milióna amerických dolárov, ale končí mu po tejto sezóne. V lete môže byť neobmedzeným voľným hráčom.

7. Erik Gustafsson – dvadsaťsedemročný švédsky obranca sa už s odchodom zo Chicaga aj spája, keď nehral v poslednom zápase. Vlani nazbieral 60 bodov, teraz má nábeh na 36 a občasne trávi čas aj na tribúne. Keďže mu končí zmluva a jeho „cap-hit“ je len 1,2 milióna dolárov, mohol by byť pre niektoré tímy atraktívnou voľbou.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Je tu play-off: Kto patrí medzi favoritov na zisk Stanleyho pohára podľa bookmakerov? Preview: Aj Slováci sa pokúsia o prekvapenie v nevyspytateľnom 1. kole play-offSplní si sen: Tretí Slovák z NHL potvrdil účasť na majstrovstvách sveta! Honzek debutoval v drese Calgary. Dostal šancu v otváracej formáciiToto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaAnketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Fanúšikovia Canadiens si Slafkovského zamilovali. Aj on ich. Pozýva na Slovensko Vybavte sa na play-off: Čiapky tímov NHL so zľavou až 50 % Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies