Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
VGK
1
ANA
1
po 2. tr.
LAK
3
CHI
1
20. 04.
kurzy
CAR
NYI
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Európania majú najväčšie šance na Vezinovu trofej

Kto by si zaslúžil Vezinovu trofej po troch štvrtinách tejto sezóny? Aj o tom hlasoval panel 18 odborníkov oficiálnej ligovej stránky, ktorý vykryštalizoval dvoch hlavných favoritov. Obaja sú z Európy.

Cenu pre najlepšieho brankára by si podľa odborníkov najviac zaslúžil Rus Andrej Vasilevskij z Tampy, ktorý nazbieral 75 bodov a na 11 hlasovacích lístkoch skončil na absolútnom vrchole. Fín Tuukka Rask z Bostonu skončil druhý so 63 bodmi a piatimi hlasmi na prvé miesto.

Vasilevskij vedie NHL s 32 výhrami, má 91,5% úspešnosť zákrokov a priemer 2,61 inkasovaného gólu na zápas. Zažíval ťažký úvod sezóny, ale od decembra sa chytil a pozdvihol Lightning do pozície, ktorá by im mala priniesť v prvom kole play-off výhodu domáceho prostredia. V Atlantickej divízii sú momentálne lepší len Bruins.

Tretím brankárom v poradí je Ben Bishop z Dallasu, ktorý dostal aj jeden hlas na prvé miesto. Ten zvyšný dostal Jordan Binnington zo St. Louis, ktorý v hlasovaní obsadil siedmu priečku. Aspoň bod získalo spolu 10 mužov v maskách.

Výsledky hlasovania: Andrej Vasilevskij, Lightning, 75 bodov; Tuukka Rask, Bruins, 63 bodov; Ben Bishop, Stars, 49 bodov; Tristan Jarry, Penguins, 29 bodov; Connor Hellebuyck, Jets, 17 bodov; Jacob Markström, Canucks, 15 bodov; Jordan Binnington, Blues, 11 bodov; Elvis Merzlikins, Blue Jackets, 9 bodov; Frederik Andersen, Maple Leafs, 1 bod; Carter Hart, Flyers, 1 bod.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies