Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Je to definitívne: Vegas bude mať farmu vo Vegas

Ešte v piatok Rada guvernérov nižšej AHL odobrila odkúpenie organizácie San Antonio Rampage a jej následne sťahovanie do Nevady.

Rampage odkúpil od spoločnosti Spurs Sports & Enterntainment tím Vegas Golden Knights, ktorý mužstvo pred budúcou sezónou presťahuje do metropolitnej oblasti Las Vegas. Bude ho využívať aj ako svoju „farmu“, kým doteraz ňou bol tím Chicago Wolves.

Nový tím na mape AHL bude hrávať svoje domáce zápasy v prvej sezóne po presťahovaní v Orleans Aréne, ktorá leží zhruba 3,2 kilometra od T-Mobile Arény. Od začiatku februára fanúšikovia podali už viac ako 7000 záloh na permanentky.

V budúcnosti by mal tím hrávať domáce zápasy v novej aréne s kapacitou 6000 divákov, ktorá ešte nemá stanovený predbežný čas dokončenia. Situovaná bude v susednom Hendersone.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies