Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Pánik vedel, kam namieriť. Snáď bude marec lepší, dúfa + video

Slovenský útočník Richard Pánik svojím ôsmym gólom v sezóne a prvým od 29. januára pomohol Washingtonu k dôležitej výhre 4:3 nad Minnesotou.

Pánik ukončil svoje 13-zápasové strelecké suchoty v 11. minúte prvej tretiny, keď posielal Capitals prvýkrát do vedenie (2:1). Výbornú prácu predtým urobil Carl Hagelin, ktorý pri mantineli dravo a úspešne bojoval o puk.

„Dúfal som, že vyhrá svoj súboj. On ho vyhral a dostal ma v podstate do úniku. Urobil dobrú prácu,“ povedal Pánik. „Ja som sa len pozrel a videl som, že brankár je trochu zle postavený, tak som to skúsil vystreliť na jeho vyrážačku.“

Článok pokračuje pod reklamou

Pánik hral v zápase vo štvrtom útoku po boku Nica Dowda a Garneta Hathawaya. V druhej polovici zápasu toho veľa neodohrali, ale v prvej tretine odohrali niekoľko kvalitných striedaní a pomohli tím nabudiť do zvyšku duelu.

„To je presne to, čo sa snažíme robiť. Chceme prinášať energiu tímu, hrať telom a hrať hlavne v pásme súpera. Myslím si, že v tom robíme dobrú robotu,“ poznamenal Pánik.

Washington si v nedeľu pripísal tretiu výhru z posledných štyroch zápasov a zdá sa, že už má za ťažkým obdobím, počas ktorého prehral sedem zápasov z deviatich. Martinský rodák dúfa, že si tím pred štartom play-off formu udrží, aby ju nebol nútený hľadať v kritickom čase sezóny.

„Každý teraz bojuje o play-off. Je dobré, že sme sa dostali z toho trápenia vo februári a dúfajme, že marec bude pre nás lepší. Je dôležité hrať pred play-off dobre. Nedá sa len stlačiť tlačidlo, keď príde play-off,“ skonštatoval Pánik.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies