Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
19. 03.
kurzy
00:00info
BOS
OTT
NHL live
00:00info
DET
CBJ
00:00info
NJD
PIT
00:00info
NYR
WPG
00:00info
PHI
TOR
00:30info
NYI
CAR
01:00info
NSH
SJS
01:00info
STL
COL
02:00info
EDM
MTL
03:00info
ANA
MIN
03:30info
LAK
CHI
03:00info
VAN
BUF
03:00info
VGK
TBL
NHL live
20. 03.
kurzy
00:30info
WSH
TOR
NHL live
01:00info
DAL
ARI
03:00info
LAK
MIN
«

Sumáre

Marinčin bodoval, Chára vyhral súboj s Černákom, Tatar sa zranil

V desiatich utorkových zápasoch NHL hrali aj šiesti Slováci, z ktorých bodoval iba Martin Marinčin. Zdeno Chára vyhral súboj s Erikom Černákom. Z triumfov sa tešili aj Andrej Sekera a Tomáš Tatar, ktorý sa zranil.

SJS - TOR 5:2

Sharks zdolali Leafs, Marinčin asistoval

Evander Kane strelil dva góly, Stefan Noesen ten víťazný, aby San Jose zdolalo Toronto 5:2 a natiahlo si sériu výhier na tri zápasy. Antti Suomela strelil svoj prvý gól v sezóne a Radim Šimek svojím druhým uzavrel skóre strelou do prázdnej brány. Martin Jones predviedol 25 zákrokov a prekonali ho Austin Matthews a Mitchell Marner, ktorí vyrovnávali na 1:1, resp. 2:2. Matthews pridal aj asistenciu a tú si pripísal aj Martin Marinčin. Slovenský obranca odohral necelých 17 minút a pripísal si aj mínusový bod, dve strely, dva bodyčeky a dva bloky. Jack Campbell opustil duel s 32 zákrokmi a Maple Leafs prišli o trojzápasovú víťaznú sériu.

Hviezdy duelu: 1. E. Kane (SJS), 2. A. Matthews (TOR), 3. A. Suomela (SJS)

BOS - TBL 1:2

Boston si v Tampe upevnil post lídra, súboj slovenských obrancov

Boston si zvýšil náskok na čele Atlantickej divízie na deväť bodov pred Tampou Bay, ktorú na jej ľade zdolal 2:1 a tešil sa z tretej výhry v rade. Brad Marchand otvoril skóre v závere prvej tretiny a Jake Debrusk strelil víťazný gól na 2:0 v strede duelu. Tuukka Rask predviedol 20 zákrokov. Ako jediný na neho našiel recept Mitchell Stephens, ktorý znížil stav v závere druhej tretiny. Yanni Gourde vyrovnal stav na 1:1, ale jeho gól neplatil pre ofsajd a po úspešnej trénerskej výzve Brucea Cassidyho. Andrej Vasilevskij opustil duel s 33 zákrokmi. Lightning prehrali piatykrát v posledných šiestich zápasoch. Zdeno Chára vyhral súboj slovenských obrancov. Odohral vyše 23 minút s bilanciou strela, bodyček a štyri bloky. Jeho mladší krajan Erik Černák zaznamenal dve strely, tri bodyčeky a blok za viac ako 17 a pol minúty v akcii.

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. J. DeBrusk (BOS), 2. A. Vasilevskij (TBL), 3. B. Marchand (BOS)

NYI - MTL 2:6

Montreal pripravil Islanders ďalšiu prehru, Tatar nedohral

Montreal si už v prvej tretine vypracoval náskok 3:0, ktorý neskôr zvýšil na 4:0 a napokon vyhral na ľade New Yorku Islanders 6:2. Brendan Gallagher s Joelom Armiom zaznamenali po góle a asistencii, Jeff Petry, Charles Hudon, Paul Byron (oslabenie) a Jordan Weal ich doplnili na listine strelcov. Phillip Danault dvakrát asistoval a Carey Price prispel 20 zákrokmi ku štvrtej výhre v posledných šiestich dueloch. Prekonali ho dvojbodový Brock Nelson a Ryan Pulock v presilovke. Thomas Greiss striedal po prvej tretine a troch inkasovaných góloch z 12 striel. Semion Varlamov inkasoval len dvakrát zo zvyšných 14 striel, keďže Armia už trafil prázdnu bránu. Islanders prehrali štvrtý zápas v sérii. Nelson strelil ich prvý gól po 153 minútach a troch sekundách. Slovenský útočník Tomáš Tatar odohral necelé tri minúy a potom opustil duel pre zranenie. Nedohral ho ani Johnny Boychuk po tom, ako ho Artturi Lehkonen porezal korčuľou na tvári.


Hviezdy duelu: 1. B. Gallagher, 2. J. Armia, 3. P. Danault (všetci MTL)

PIT - OTT 7:3

Rustov hetrik pomohol Pittburghu ukončiť sériu prehier

Bryan Rust zaznamenal tretí hetrik v NHL, ktorým pomohol Pittsburghu ukončiť sériu šiestich prehier bez bodu, najdlhšiu v sezóne. Sidney Crosby a Jason Zucker pomohli k domácemu víťazstvu 7:3 nad Ottawou gólom a dvoma prihrávkami, Jevgenij Malkin nazbieral štyri asistencie. John Marino dvojbodový Conor Sheary tiež skórovali, kým Matt Murray kryl 23 striel. Pokorili ho Jayce Hawryluk. Brady Tkachuk a Connor Brown. Colin White dvakrát asistoval a Craig Anderson inkasoval sedemkrát z 35 striel. Crosby dosiahol métu 800 asistencií ako 32. hráči v histórii NHL a v jeho 980. zápase základnej časti. Ako šiesty hráč to dokázal pred odohraním 1 000. duelu. Slovenský obranca Christián Jaroš odohral vyše 12 minút s bilanciou strela, bodyček a blok. Mike Reilly odohral 200. zápas v lige.


Hviezdy duelu: 1. B. Rust, 2. S. Crosby, 3. J. Malkin (všetci PIT)

DAL - EDM 1:2 PP

Chiasson rozhodol o výhre Oilers, Sekera proti bývalému tímu nebodoval

Alex Chiasson skóroval v presilovke v druhej minúte nadstaveného času, aby rozhodol o výhre Edmontonu 2:1 nad Dallasom, ktorou si kanadský tím predĺžil sériu výhier na tri zápasy. Ryan Nugent-Hopkins vo svojom 600. zápase kariéry strelil gól a pridal asistenciu, pričom v tretej sezóne po sebe dosiahol na métu 20 gólov. Mikko Koskinen predviedol až 42 zákrokov a puk vyťahoval len po presilovkovom góle Johna Klingberga. Anton Chudobin kryl 25 striel a Stars prehrali tretí zápas po sebe. V akcii bol aj slovenský obranca Andrej Sekera, ktorý proti bývalému tímu odohral niečo cez 16 minút s dvoma streleckými pokusmi a jedným blokom.

Chiassonov víťazný gól:

Hviezdy duelu: 1. M. Koskinen (EDM), 2. A. Chiasson (EDM), 3. J. Klingberg (DAL)

WPG - BUF 3:1

Connor doviedol Jets k výhre nad Sabres

Kyle Connor skóroval dvakrát a pridal asistenciu, aby pomohol Winnipegu k výhre 3:1 nad Buffalom a k posunu na pozíciu druhej divokej karty v Západnej konferencii. Strelecky sa presadil aj Tucker Poolman, kým Blake Wheeler zaznamenal dve asistencie a Connor Hellebuyk 25 zákrokov. Ako jediný na neho našiel recept Rasmus Ristolainen. Carter Hutton opustil duel s 32 zákrokmi a Sabres si pripísali štvrtú prehru v sérii. Do zostavy Jets sa vrátili Patrik Laine i Josh Morrissey.

Hviezdy duelu: 1. K. Connor (WPG), 2. B. Wheeler (WPG), 3. R. Ristolainen (BUF)

CHI - ANA 6:2

Strome pomohol k výhre nad Ducks, Crawford sa zranil

Chicago si predĺžilo víťaznú sériu na tri zápasy, keď uspelo nad Anaheimom 6:2. Dvoma gólmi a asistenciou k tomu pomohol Dylan Strome, ktorého na listine strelcov doplnili Drake Caggiula, Alex Nylander, Patrick Kane a David Kämpf. Strome, Nylander a Kane pritom strelili tri góly z troch striel po sebe. Corey Crawford urobil 37 zákrokov a v tretej tretine utrpel pri kolízii s Ryanom Getzlafom zranenie. Malcolm Subban následne už žiadnej strele nečelil. Aj v bráne Ducks sa vystriedali obaja brankári po tom, čo John Gibson inkasoval päť gólov z 24 striel. Ryan Miller následne urobil 15 zákrokov. O góly kalifornského tímu sa postarali Danton Heinen a Carter Rowney.

Hviezdy duelu: 1. D. Strome (CHI), 2. C. Crawford (CHI), 3. A. Nylander (CHI)

NYR - STL 1:3

St. Louis vyhralo ôsmy zápas v sérii, O´Reilly s míľnikom

Colton Parayko, Brayden Schenn aj Jaden Schwartz zaznamenali po góle a asistencii, Jordan Binnington chytil 25 striel a St. Louis zvíťazilo v Madison Square Garden 3:1. Pripísalo si ôsmy triumf v sérii a New Yorku Rangers uštedrilo tretiu prehru v rade. Mika Zibanejad poslal domácich do vedenia 1:0 v presilovke a Alexandar Georgiev inkasoval dvakrát z 21 striel. Parayko už totiž trafil prázdnu bránu. Binnington si predĺžil víťaznú sériu na šesť duelov, Schenn skóroval v piatom zápase po sebe a Ryan O´Reilly odohral 800. zápas v NHL. Artemij Panarin prišiel o bodovú šnúru, ktorá sa skončila na 13 dueloch.

Hviezdy duelu: 1. J. Schwartz, 2. J. Binnington, 3. C. Parayko (všetci STL)

MIN - NSH 3:1

Fiala doviedol Minnesotu k výhre nad Nashville

Kevin Fiala skóroval v piatom zápase v rade a keďže pridal aj asistenciu, natiahol si sériu viacbodových zápisov na päť. Rozhodol o výhre Minnesoty 3:1 v Nashville, šiestej v posledných ôsmich dueloch. Luke Kunin a Zach Parise k nej tiež pomohli gólmi, zatiaľ čo Alex Stalock sa zaskvel 37 zákrokmi. Prekonal ho iba Craig Smith, ktorý v tretej tretine znížil stav na 1:3 v presilovke. Juuse Saros sa prezentoval 30 zákrokmi. Kunin sa vrátil do zostavy Wild po päťzápasovej absencii. Predators hrali bez Ryana Johansena a Dana Hamhuisa.

Hviezdy duelu: 1. K. Fiala, 2. A. Stalock, 3. J. Eriksson Ek (všetci MIN)

VGK - NJD 3:0

Lehner vynuloval Devils, Karlsson strelil jubilejný gól

Robin Lehner vo svojom jubilejnom 300. zápase v NHL vychytal svoju prvú nulu v drese Vegas, aby mu s 27 zákrokmi pomohol k výhre 3:0 nad New Jersey. V kariére to bolo už jeho 15. čisté konto. Max Pacioretty otvoril skóre zápasu po prihrávke Williama Karlssona, ktorý neskôr strelil svoj 100. gól v kariére. Po ňom ešte skóroval aj Ryan Reaves. Asistenciu si pripísal aj Pacioretty. Kým Golden Knights vyhrali deviaty zápas z desiatich, Devils prehrali tretí zo štyroch. Mackenzie Blackwood opustil duel s 29 zákrokmi.

Hviezdy duelu: 1. R. Lehner (VGK), 2. W. Karlsson (VGK), 3. M. Pacioretty (VGK)

Slováci v akcii:

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
T. Tatar (MTL) 2:45 0 0 0 0 0 0 0
Ch. Jaroš (OTT) 12:11 0 0 0 0 0 1 1
M. Marinčin (TOR) 17:45 0 1 1 -1 0 2 2
A. Sekera (DAL) 16:06 0 0 0 0 0 2 0
Z. Chára (BOS) 23:04 0 0 0 0 0 1 1
E. Černák (TBL) 17:39 0 0 0 0 0 2 3



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Blíži sa play-off. Dvorský má fantastickú formu, no darilo sa viacerým SlovákomVšetci Slováci bodovali, štyria zahviezdili. Najproduktívnejší boli Kelemen a Koch Ovečkin chytil druhý dych: Napodobnil dve veľké legendy, toto dokázal ako prvý v histórii! + video Opäť sa stretávajú generálni manažéri tímov NHL. Čo je kľúčovým bodom programu? Rangers prišli na niekoľko týždňov o obrancu. Naplnili sa obavy? Kariéru končí hráč s 1000+ duelmi v NHL. Bol aj najužitočnejším hráčom zápasu hviezdRuský obranca bol suspendovaný za svoj čin z floridského derby Montreal poslal svoju jednotku draftu z Európy do AHL. Ako zareagoval Slafkovský?Flames, Oilers a Wild podpisovali zmluvy s mladíkmi Pospíšil otvorene o škandále: Veľká škoda, čo sa udialo. Bola to hlúposť Dvom Slovákom sa play-off vzdialilo, jeden je už na postupovej priečke! Kňažko nebodoval ani sa netešil z výhry Zlá správa: Anaheim priniesol nemilú novinku o Regendovi Vytvorí Nemec rekord? Ak by skončil ročník teraz, bol by jeho! Bedard medzi hráčmi týždňa. Na čele je ruská hviezda Život v prvom útoku: Nový parťák je skvelý, no musíte byť neustále v strehu, tvrdí Pospíšil Slafkovský by s týmto tempom dokázal, čo naposledy zvládli Hossa a Gáborík!Dvorského gólová séria je mimoriadna. Len jeden hráč v lige zažil dlhšiu! Gretzky odmietol podiel v kanadskom tíme! Aký som len hlúpy, ľutuje s odstupom časuBoj o Celebriniho: Aké šance majú aktuálne tímy na zisk draftovej jednotky? Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies