Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
NYR
WSH
01:30info
FLA
TBL
NHL live
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
NHL live
23. 04.
kurzy
01:00info
NYR
WSH
01:30info
FLA
TBL
NHL live
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
NHL live
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
«

Sumáre

Pánik prišiel o sériu a končil nájazdy. Capitals sú opäť na čele divízie

V pondelok sa v NHL odohralo päť zápasov, v ktorých si Los Angeles dokázalo predĺžiť svoju najdlhšiu víťaznú séru v sezóne. Washingtonu sa však vyhrať nepodarilo a Richard Pánik prišiel o svoju bodovú sériu.

BUF - WSH 3:2 SN

Kahun rozhodol v nájazdoch o výhre Sabres nad Capitals

Buffalo prišlo o dvojgólové vedenie, ale na presné zásahy Victora Olofssona a Jacka Eichela nadviazal v samostatných nájazdoch Dominik Kahun, ktorý v siedmej sérii rozhodol o výhre 3:2 nad Washingtonom. Posledný nájazd duelu absolvoval Richard Pánik, ale ten Linusa Ullmarka neprekonal, a tak bola šesťzápasová séria prehier Sabres minulosťou. Ullmark k tomu prispel 33 zákrokmi. Capitals sa vrátili do čela Metropolitnej divízie, keď získali bod vďaka gólom Alexa Ovečkina a Dmitriho Orlova z tretej tretiny. Ovečkin, ktorý zaznamenal aj asistenciu, sa so 48 gólmi vyrovnal na čele poradia strelcov Davidovi Pastrňákovi. Pánik, ktorý odohral 11 a pol minúty, prišiel o štvorzápasovú bodovú sériu. Z duelu si odniesol dve trestné minúty za sekanie. Braden Holtby ho opustil s 24 zákrokmi. Capitals prehrali štvrtý zápas z posledných šiestich.

Kľúčová séria samostatných nájazdov:

Hviezdy duelu: 1. L. Ullmark (BUF), 2. R. Dahlin (BUF), 3. A. Ovečkin (WSH)

Článok pokračuje pod reklamou

WPG - ARI 4:2

Jets sa posunuli na pozíciu divokej karty

Connor Hellebuyck urobil 36 zákrokov a Nilolaj Ehlers zaznamenal gól a dve asistencie, aby doviedli Winnipeg k výhre 4:2 nad Arizonou, ktorá po prvej tretine viedla o dva góly. Z gólov sa tešili aj Tucker Poolman, Cody Eakin a Mark Scheifele, ktorý skóroval do prázdnej brány. Jets sa tešili z tretej výhry po sebe a dostali sa cez tri tímy na pozíciu prvej divokej karty v Západnej konferencii. Do akcie sa im vrátil Adam Lowry, ktorý sa hneď v prvom striedaní pobil s Lawsonom Crouseom. Coyotes viedli vďaka dvom gólom Nicka Schmaltza, ktorému na ne prihrával Phil Kessel. Nakoniec prehrali druhý zápas po sebe. Nepomohlo im ani 30 zákrokov Darcyho Kuempera.


Hviezdy duelu: 1. N. Ehlers (WPG), 2. C. Eakin (WPG), 3. T. Poolman (WPG)

EDM - VGK 2:3 PP

Theodore opäť rozhodol o výhre Vegas

Shea Theodore strelil ako 11. obranca za ostatných 21 rokov víťazný gól v druhom dni po sebe, aby rozhodol o výhre Vegas 3:2 nad Edmontonom, ktorý hral bez chorého Connora McDavida. V tejto sezóne to dokázal aj John Carlson z Washingtonu. Theodore nadviazal na góly Nicolasa Roya a dvojbodového Jonathana Marchessaulta, ktorí vyrovnávali stav na 1:1, resp. 2:2. K tretej výhre z posledných štyroch zápasov a k zvýšeniu náskoku pred Oilers na čele Pacifickej divízie na tri body pomohol aj Marc-Andre Fleury, ktorého z 24 striel prekonali len Alex Chiasson a Ryan Nugent-Hopkins. Mikko Koskinen predviedol až 45 zákrokov.

Theodore opäť rozhodol o výhre:

Hviezdy duelu: 1. M. Koskinen (EDM), 2. R. Nugent-Hopkins (EDM), 3. S. Theodore (VGK)

LAK - COL 3:1

Los Angeles si sériu natiahlo aj proti Coloradu

Mikey Anderson strelil svoj prvý gól v kariére a rovnako ako jeho brat Joey z New Jersey, aj on ním rozhodol o výhre, čo sa pred nimi podarilo len piatim súrodencom. Los Angeles zdolalo Colorado 3:1, aby si natiahlo víťaznú sériu už na šesť zápasov. Z gólov sa tešili aj Austin Wagner a Alex Iafallo, zatiaľ čo Jonathan Quick zastavil 21 striel, vrátane trestného strieľanie Valeriho Ničuškina. Ako jediný na neho našiel recept Pierre-Edouard Bellemare. Pravel Francouz urobil 32 zákrokov. Avalanche prehrali tretí zápas zo štyroch, ale neprišli len o body. V druhej tretine utrpel zranenie dolnej časti tela Nathan MacKinnon.


Hviezdy duelu: 1. J. Quick (LAK), 2. M. Anderson (LAK), 3. D. Doughty (LAK)

STL - FLA 1:2

Florida sa výhrou nad Blues priblížila k Torontu

Florida porazila lídra Západnej konferencie, aby sa dotiahla na rozdiel jedného bodu na tretie miesto v Atlantickej divízii, ktoré okupuje Toronto. K triumfu 2:1 nad St. Louis pomohol 26 zákrokmi Chris Driedger a gólmi Mike Hoffman a Brett Connolly, ktorí otočili nepriaznivý stav po prihrávkach Aleksiho Saarelu – boli to jeho prvé asistencie v kariére. Skóre stretnutia otvoril Colton Parayko, Jordan Binnington opustil duel s 32 zákrokmi. Blues prišli o päťzápasovú víťaznú sériu na domácom ľade. „Neboli sme v zápase až takí zlí. Ak by sme zužitkovali niektoré akcie, pravdepodobne by sme vyhrali,“ poznamenal tréner Craig Berube.

Efektný zákrok Binningtona:

Hviezdy duelu: 1. B. Connolly (FLA), 2. M. Hoffman (FLA), 3. R. Thomas (STL)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
R. Pánik (WSH) 11:35 0 0 0 0 2 0 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Flyers podpísali novú zmluvu s ruským brankáromFanúšikovia Canadiens nechápu: Aj po takejto sezóne je Slafkovský tak podceňovaný?Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Francis nevylučuje pred letom zmeny v zostave i na lavičke Kraken Ramsay: Pospíšilovi by náš štýl mal sadnúť. Mešár a Dvorský? Niekedy sa musíte rozhodnúť inak Zámorský novinár urobil rebríček Top 10 nádejí Blues: Sú v ňom obaja Slováci Top 5 nováčikov, ktorí by mohli mať v play-off najväčší vplyv Slovenský brankár prešiel najkratšiu cestu k postupu, pre útočníka sezóna končíAké plány majú Penguins v lete so svojím bránkoviskom?Veľký návrat: Lindy Ruff sa vracia do tímu, v ktorom tvoril rekordyĎalšia posila Slovenska z NHL je potvrdená. Švajčiari ich hlásia hneď niekoľko!Matthews zavelil k vyrovnaniu, žiarili aj McDavid či Hyman. Dalo Vegas facku fair-play?Video: Kyle MacLean vs. Stefan Noesen (bitka) „Šokujúca“ novinka: Obhajcovi titulu sa v prvom zápase play-off vráti hviezdaSlafkovského útok bol jeden z najlepších v NHL. Za sebou nechal aj útoky superhiezdMešár s Dvorským na MS nedávajú zmysel. Ich čas príde, hovoria majstri sveta V hre o Calderov pohár bude viacero Slovákov. V základnej časti im kraľovali Studenič s Regendom Mešára teraz čaká tvrdá konkurencia. Toto bude pre neho múdre, ak chce zlepšiť šance na úspech Slafkovského útok patrí medzi tri pozitíva budúcej sezóny. Spomína sa aj Mešár Slovensko má ďalšiu posilu zo zámoria! V tejto sezóne si zahrala aj v NHLZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies