Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
BOS
TOR
NHL live
01:30info
CAR
NYI
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
22. 04.
kurzy
01:00info
BOS
TOR
NHL live
01:30info
CAR
NYI
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
23. 04.
kurzy
01:00info
NYR
WSH
01:30info
FLA
TBL
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Spoznali sme finalistov na Hobey Baker Award

Cena Hobeyho Bakera sa každoročne udeľuje najlepšiemu vysokoškolskému hráčovi sezóny. A hoci táto sezóna skončila pre koronavírus skôr, odovzdávanie ceny sa rušiť nebude. V stredu sme spoznali širší zoznam finalistov.

Do desiatky najlepších hráčov ročníka sa dostali: Morgan Barron (Ú, Cornell), Jason Cotton (Ú, Sacred Heart), Jack Dugan (Ú, Providence), David Farrance (O, Bostonská univerzita), Jordan Kawaguchi (Ú, Severná Dakota), John Leonard (Ú, Massachusetts), Dryden McKay (B, Minnesotská štátna), Marc Michaelis (Ú, Minnesotská štátna), Scott Perunovich (O, Minnesota Duluth), Jeremy Swayman (B, Maine).

Z nich boli tímami NHL už draftovaní šiesti: Barron (Rangers), Dugan (Vegas), Farrance (Nashville), Leonard (San Jose), Perunovich (St. Louis) a Swayman (Boston).

Z desiatky sa stane záverečné finálová trojka, ktorá bude oznámená 2. apríla. Víťaza ceny nakoniec spoznáme 10. apríla.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
„Šokujúca“ novinka: Obhajcovi titulu sa v prvom zápase play-off vráti hviezdaSlafkovského útok bol jeden z najlepších v NHL. Za sebou nechal aj útoky superhiezdMešár s Dvorským na MS nedávajú zmysel. Ich čas príde, hovoria majstri sveta V hre o Calderov pohár bude viacero Slovákov. V základnej časti im kraľovali Studenič s Regendom Mešára teraz čaká tvrdá konkurencia. Toto bude pre neho múdre, ak chce zlepšiť šance na úspech Slafkovského útok patrí medzi tri pozitíva budúcej sezóny. Spomína sa aj Mešár Slovensko má ďalšiu posilu zo zámoria! V tejto sezóne si zahrala aj v NHLMeno možno mať nový tím hneď nebude, ale pre tieto 4 dôvody môže skončiť úspechomBedard čakal lepšiu sezónu. Pred ďalšou má jasný cieľExpert verí, že Montreal zaloví po útočníkovi. Týchto dvoch veteránov by nemenil Chromiak si vyrovnal gólový rekord, Mišiak dal pri debute pripomenúť na Jágra + videoJeden slovenský útočník oslavuje postup, druhý smúti. Pekarčík hviezdil + video Makar prekonal rekord, tréner bol nespokojný s výkonom ruského brankáraNeskutočný Chára: Dva veľké maratóny po sebe. V Londýne sa zlepšil výrazne Pred prvým zápasom Oilers v play-off je otázny štart hviezdneho útočníkaV Seattli sú nadšení: Kraken si upísali hviezdneho spoluhráča Mešára Fehérváry strelil prvý gól v play-off v kariére kuriózne. S Černákom mali spoločný osudS účasťou hviezdnych slovenských mladíkov na MS to nevyzerá ružovoZnámy expert: Slafkovský je masívna výhra. Čo s ním urobia Canadiens v lete? Prekliatie menom Vezinova trofej (1. časť)Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies