Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Sullivan: Z Crosbyho by bol úžasný tréner

Kariéra Sidneyho Crosbyho má ďaleko od svojho konca, ale hviezdny center tímu Pittsburgh Penguins by po nej mohol presedlať na trénerské remeslo. Jeho tréner si myslí, že by bol úžasným trénerom.

„Ak by chcel byť trénerom, myslím si, že by bol úžasným trénerom, pretože je veľkým študentom našej hry,“ povedal Mike Sullivan ore Hockey Central at Noon.

„Z jeho pohľadu by išlo o osobné rozhodnutie, ale ak by sa rozhodol ísť tou cestou, tak si myslím, že by v tom bol úžasný. Vedel by som si ho predstaviť, ako nejakým spôsobom zostane zaangažovaný v hokeji, pretože ho veľmi miluje a má preň veľkú vášeň.“

Sullivan tiež neberie za samozrejmosť, že môže v Pittsburghu trénovať hráča takého kalibru. Prezradil tiež, čo z trojnásobného šampióna a jedného zo stovky najlepších hráčov histórie NHL, robí výnimočného hráča.

Článok pokračuje pod reklamou

„Musím povedať, že je to veľká česť. Je privilégiom trénovať ho. Uľahčuje mi to prácu, keď je náš najlepší hráč a najlepší hráč svojej generácie najtvrdšie pracujúcom a najmotivovanejším chlapcom na ľade i mimo neho,“ skonštatoval kormidelník.

„Zosobňuje športovca, ktorý má pod kontrolou všetko, čo je v jeho možnostiach, aby bol najlepším hráčom, akým môže byť. Keď máte v tíme takého človeka, je vašim kapitánom a najlepším hráčom, tak to určite trénerovi robotu omnoho uľahčuje.“

Sullivan sa pripojil k Penguins ako hlavný tréner v decembri 2015. V rovnakej sezóne doviedol tím k Stanleyho poháru, ktorý o rok neskôr dokázal aj obhájiť. V oboch prípadoch získal Crosby Trofej Conna Smythea.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies