Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
COL
5
EDM
1
po 1. tr.
VGK
0
ANA
0
po 1. tr.
LAK
0
CHI
1
Žiadne zápasy
02. 01.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Sedemnásťročný Byfield verí, že v NHL môže hrať už v budúcej sezóne

Nádejný útočník Quinton Byfield mal byť medzi prvými hráčmi, ktorých by zavolali na pódium v Bell Centre v Montreale, kde sa mal v júni konať medzičasom odložený draft. Pre koronavírus je však možné, že sa nakoniec fyzický tejto významnej udalosti nezúčastní. Napriek tomu sa na tento medzník teší.

„Ako dieťa si predstavujete, ako zaznie vaše meno a idete na pódium, kde si potrasiete rukou s komisárom a všetkými tými ľuďmi, ktorí si vás vybrali, takže by to bolo sklamaním. Už len to, že vás draftujú, je však špeciálne a pracovali ste na to celý svoj život. Je to trochu sklamaním, ale stále je to pre mňa vzrušujúce,“ povedal Byfield pre TSN.

Sedemnásťročný rodák z ontárijského Newmarketu má za sebou druhú sezónu v juniorskej OHL, kde si v drese Sudbury pripísal 32 gólov a 82 bodov v 45 stretnutiach. V lete oslávi 18. narodeniny a verí, že by na jeseň už mohol bojovať o miesto v NHL.

„Som veľmi optimistický a verím, že v budúcej sezóne určite dokážem urobiť ten ďalší krok. Bol som požehnaný tým, že mám veľké telo, robustnú postavu, čo mi určite veľmi pomáha. Viem tiež dobre korčuľovať, takže si myslím, že by som tam s nimi mohol držať tempo,“ skonštatoval Byfield.

Byfield, ktorý meria 194 centimetrov a váži 97 kilogramov, zlepšil v tomto ročníku svoju hru smerom dozadu i korčuľovanie. S vyhliadkou hrania medzi mužmi sa v lete zameria na budovanie svalovej hmoty a sily. Taktiež na seba bude musieť byť prísnejší v otázke diéty.

„Ak chcem skutočne v budúce sezóne vkročiť do NHL, potrebujem nabrať trochu viac svalov a vážiť o trochu viac. Ak budem hrať budúci rok medzi mužmi, musím sa v tom určite zlepšiť. Tiež musím popracovať na mojej strave, ktorá teraz nie je práve tá najlepšia, takže sa musím zlepšiť aj v tom. Musím obmedziť všetky tie dobroty, čokoládu a sladkosti,“ poznamenal kanadský reprezentant, ktorý je vo väčšine preddraftovaných rebríčkov na druhom mieste.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies