Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Hráčska anketa: Tatar opäť medzi víťazmi, na krk mu dýchal Pastrňák

Ani šírenie vírusu COVID-19 nezabránilo tomu, aby sa hráči NHL zapojili do ankety Hráčskej asociácie, ktorá zisťovala nie len najlepších hráčov na jednotlivých postoch, ale aj na veci, ktoré priamo s ľadovou plochou nesúvisia.

Jednou z takých zaujímavých otázok je, kto má podľa hráčov najlepšiu prezývku. Minulý rok obsadil 1. miesto Tomáš Tatar z Montrealu s prezývkou „Tuna (tuniak)“ a môžeme skonštatovať, že tento rok toto umiestnenie obhájil, keď dostal 8,08 % hlasov. Na krk mu dýchal so 7,31 % český útočník Bostonu David „Pasta“ Pastrňák.

Za najvtipnejšieho hráča bol označený obranca Keith Yandle z Floridy, ktorý získal až 17,98 % hlasov a s výrazným náskokom za sebou zanechal Drewa Doughtyho z Los Angeles, Brada Marchanda z Bostonu či Phila Kessela z Arizony. Aj Yandle túto pozíciu obhájil.

Za najlepšieho hráča v spájaní sa s fanúšikmi cez sociálne siete bol označený P.K. Subban z New Jersey (13,59 %), za najlepšieho golfistu je považovaný Joe Pavelski z Dallasu (15,84 %) a za najlepšieho maskota Gritty z Philadelphie, ktorý dostal až 69,72 % hlasov.

Článok pokračuje pod reklamou

Za najväčších kamarátov v lige sú považovaní David Perron a Ryan O’Reilly zo St. Louis (6,42 %) pred Joeom Thorntonom a Brentom Burnsom zo San Jose (5,05 %) a Austonom Matthewsom a Mitchom Marnerom z Toronta (4,59 %). Matthew Tkachuk z Calgary a Drew Doughty z Los Angeles skončili štvrtí. Zmysel pre humor malo 3,67 % respondentov.

Hráči za najlepšiu šatňu pre hostí označili tú v edmontonskom Rogers Place (38,01 %), ale páčia sa im aj tie v T-Mobile Aréne v Las Vegas a Little Caesars Aréne v Detroite. Najlepší ľad podľa nich nájdeme v Bell Centre v Montreale (31,75 %), potom v Rogers Place a Bell MTS Place vo Winnipegu.

Najkrajší dres má podľa 28,25 % hráčov tím Chicago Blackhawks. Do prvej štvorky sa dostali aj Vegas, Toronto a Rangers.

Za najlepšieho i najhoršieho slovného provokatéra bol označený Brad Marchand. V prvom prípade získal 25,87 % hlasov, v druhom 10,59 %. V oboch prípadoch bol druhý Drew Doughty. Najlepšou hokejistkou je podľa hráčov NHL Kanaďanka Marie-Philip Poulinová (39,92 %), ktorej však na krk dýchala Američanka Hilary Knightová (36,29 %).

Najlepší hráči na ľade sú...

A konečne sa dostávame k hokejovým otázkam, ktorým dominovali Sidney Crosby z Pittsburghu a Connor McDavid z Edmontonu.

Prvý menovaný bol označený 45,56 % hráčov za najkompletnejšieho hráča NHL, pričom za sebou nechal Patricea Bergerona z Bostonu a Aleksandera Barkova z Floridy. S Crosbym by tiež až 44,03 % hráčov chcelo vyhrať v rovnakom tíme jeden zápas. Druhý skončil McDavid s 30,53 %.

McDavid potom ovládol anketu o najlepšieho útočníka v NHL, keď získal 68,35 % hlasov. Druhý Crosby ich získal 14,93 % a na ďalších dvoch pozíciách skončili Nathan MacKinnon z Colorada a Nikita Kučerov z Tampy.

Hráči si myslia, že najlepšími obrancami ligy sú Victor Hedman (37,88 %) z Tampy a John Carlson (21,35 %) z Washingtonu. Zvyšná trojka bola na jednociferných číslach – Roman Josi z Nashvillu, Drew Doughty a Brent Burns.

A kto je najlepším brankárom? Až 41,55 % hlasov získal Carey Price z Montrealu, ktorý za sebou nechal Andreja Vasilevského z Tampy. Ten získal 17,09 % hlasov. Tretí skončil Marc-Andre Fleury z Vegas a štvrtý Sergej Bobrovskij z Floridy.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies