Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Slováci v NHL

Tatar je už pripravený znovu hrať. Novú zmluvu nerieši, úspech tímu je prioritou

Slovenský útočník tímu Montreal Canadiens, Tomáš Tatar, sa plne zotavil zo zranenia ramena a v prípade obnovenia sezóny 2019/20 by bol pripravený znovu naskočiť do akcie.

„V skutočnosti som už mal dostať zelenú predtým, ako sa prerušila sezóna, takže to nebolo nič vážne. Bolo to jedno z mojich prvých zranení počas sezóny,“ povedal Tatar, ktorý nehral od 3. marca.

„Nebolo pre mňa ľahké sledovať chlapcov. Ja, ako spoluhráč, som chcel byť s nimi na ľade a skutočne mi to chýbalo. Momentálne však už mám povolenie hrať a aj keby sa sezóna obnovila zajtra, mohol by som už hrať.“

Dvadsaťdeväťročný Dubničan, ktorý si v tejto sezóne vytvoril nové osobné maximum so 61 bodmi (22+39), sa po budúcej sezóne môže stať neobmedzeným voľným hráčom. Momentálne však novú zmluvu nerieši a v tejto situácii nepovažuje svoje osobné ciele za prioritu.

Článok pokračuje pod reklamou

„Myslím si, že na prvom mieste je teraz zdravie a bezpečnosť všetkých fanúšikov, zamestnancov a hráčov. Kým sa všetko nevyrieši a nedostaneme zelenú, aby sme hrali, tak to jednoducho musíme rešpektovať,“ poznamenal.

Tatar istý čas zotrvával po prerušení sezóny v kanadskom Montreale, ale medzičasom sa už vrátil na Slovensko, aby bol bližšie k svojej rodine. Rešpektuje všetky nariadenia a poctivo sa pripravuje na potenciálne obnovenie ročníka.

„Myslím si, že všetci hráči sa snažia zostať vo forme a byť pripravení. Nestanovil som si žiaden osobný dátum, kedy by sa mohla skončiť základná časť alebo začať play-off. Zatiaľ sa o tom debatuje a je to vo hviezdach. Snažíme sa premýšľať o spôsobe a ak by sme mohli, tak ho zrealizujeme. Momentálne to nie je priorita. Snažíme sa zostať v bezpečí a od toho sa to bude odvíjať,“ skonštatoval Tatar.

Tatar nazbieral v tejto sezóne o tri body viac, hoci odohral o 12 zápasov menej. Oveľa viac ho však trápia výsledky tímu, ktorý by rád videl v play-off. V čase prerušenia sezóny strácal tím na postupovú priečku 10 bodov.

„Tímový úspech je prioritou a vždy sa snažíme prísť na to, ako by každý z nás mohol pomôcť Canadiens dostať sa do play-off. Väčšinu sezóny som odohral s Danaultom a Gallagherom. Na ľade sme si sadli. Pre mňa bolo ľahké hrať s týmito chlapcami a moja produkcia to len potvrdzuje,“ uviedol Tatar.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
V hokeji, vo fitku i v živote: Kĺby sú základom, o ktorý sa musíme staraťJohnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies