Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
COL
5
EDM
1
po 1. tr.
VGK
0
ANA
0
po 1. tr.
LAK
0
CHI
1
Žiadne zápasy
02. 01.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Panarinova osobnosť je nákazlivá. Máme šťastie, že ho tu máme, tvrdí Quinn

Hviezdny útočník Artemij Panarin si zaslúži byť medzi kandidátmi na Hartovu trofej. Toto presvedčenie pre ligový web vyjadril tréner New York Rangers, David Quinn.

Dvadsaťosemročný Rus vo svojej prvej sezóne na Manhattane nazbieral 95 bodov, s ktorými je na zdieľanom treťom mieste NHL spoločne s Davidom Pastrňákom z Bostonu. V 69 zápasoch strelil 32 gólov a pridal 63 asistencií. Okrem toho je druhý v lige s 36 plusovými bodmi a vedie ju so 71 bodmi získanými v hre piatich proti piatim.

„Panarin je jedným z mála hráčov, u ktorých sa hráči sediaci na striedačke počas priebehu zápasu na seba pozrú, keď niečo urobí, a povedia si: Videli ste to?“ poznamenal Quinn.

„Očividne sa Panarin dostal do debát o najužitočnejšom hráčovi a mal by v nich byť. Jeho osobnosť a vášeň pre hokej sú veľmi nákazlivé a my máme neskutočné šťastie, že ho tu máme.“

Rangers zažili v tomto ročníku vzostup a v čase prerušenia sezóny figurovali len dva body za Carolinou a Columbusom na pozíciách dvoch divokých kariet Východnej konferencie. V období od 31. januára len jeden tím vyhral viac zápasov (14) a len dva získali viac bodov (29).




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies