Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
DAL
1
VGK
2
po 2. tr.
EDM
3
LAK
3
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
«

Správy z NHL

Prezident Floridy odhalil, na kedy NHL cieli svoj návrat

Prezident tímu Florida Panthers, Matthew Caldwell, povedal v stredu pre The Florida Channel, že cieľom NHL je potenciálne obnoviť svoju sezónu 2019/20 v júli. Naďalej však zvažuje svoje možnosti.

„Minimálne pre NHL, snažíme sa vrátiť niekedy v júli a potom, keď budeme cítiť, že hráči sú v bezpečí, keď budeme dostatočne testovať a budeme mať dostatok možností na návrat na ľad, pravdepodobne sa bude hrať na štyroch alebo piatich neutrálnych miestach, o čom všetkom práve diskutujeme,“ povedal Caldwell.

„Tipujem, že začneme buď s obmedzeným počtom fanúšikov alebo v prázdnych arénach. Nič z toho ešte nie je uzavreté, ale toto je smer, ktorým sa veci vyvíjajú.“

NHL sa medzičasom vzdala myšlienky, že by zápasy hostili arény mimo ligovej mapy, pretože nedokážu poskytnúť potrebné zázemie. Namiesto toho hľadá dve až štyri lokality na ligovej mape, ktoré sú koronavírusom dotknuté najmenej a ktoré by mohli byť dejiskom viacerých duelov za deň.

Článok pokračuje pod reklamou

Plošné testovanie hráčov NHL na Covid-19 bude tiež dôležité pred návratom súťaže, o čom mal debatovať aj ligový komisár Gary Bettman s kanadským premiérom Justinom Trudeauom. Hráči tiež budú potrebovať čas, aby sa dostali do zápasovej formy.

„Viem, že hráči NHL sú v karanténe do konca apríla, čo bude pravdepodobne predĺžené do mája,“ poznamenal Caldwell.

„Keď sa nám podarí vyjsť z obdobia karantény, hráči budú potrebovať čas na tréning. Myslím si, že všetky ligy zvažujú nejaký typ mini tréningového kempu pred štartom sezóny, čo nás privedie do júna.“



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies