Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
VGK
1
ANA
1
po 2. tr.
LAK
3
CHI
1
20. 04.
kurzy
CAR
NYI
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Coffey o McDavidovi a Draisaitlovi: Je krásne ich sledovať

Legendárni Paul Coffey a Grant Fuhr patrili medzi najväčšie hviezdy NHL v 80. rokoch minulého storočia, ktoré strávili spolu v Edmontone. A obom sa teraz páči, čo vidia v súčasných hviezdach Oilers, Connorovi McDavidovi a Leonovi Draidaitlovi.

„Tí dvaja, je krásne sledovať ich,“ povedal Coffey pre ligový web.

„Ak ste obrancom a smeruje proti vám hráč ako McDavid, znamená to, že si poviete: Nohy, teraz ma nesklamte. Nezastavíte ho. Len sa ho budete snažiť obmedziť najviac, ako viete. Často cez vás aj tak len preletí a nič s tým nemôžete robiť.“

„A to je čas, keď by som sa pozrel cez ramena a povedal: Fuhrsie! Prichádza!“

Článok pokračuje pod reklamou

Coffey a Fuhr boli spoluhráčmi medzi rokmi 1981 až 1987, získali spolu tri Stanleyho poháre. Coffey, ktorý si počas kariéry vyslúžil aj tri Norrisove trofeje, popisuje aj to, prečo je tak nebezpečným hráčom Draisaitl.

„Leon je na ľade ako kôň a stáva sa z neho lepší hráč každým zápasom, čo odohrá... Leonovo videnie, jeho prihrávky a jeho sila sú neskutočné. Je jednoducho potešením sledovať týchto dvoch hrať,“ poznamenal.

Fuhr, ktorý raz vyhral Vezinvou trofej, zdieľal Coffeyho názor a dodal, že je šťastný, že nemusí hrávať proti týmto dvom útočníkom. Tí boli v čase prerušenia aktuálnej sezóny na prvých dvoch miestach bodovania NHL – Draisaitl prvý so 110 bodmi, McDavid druhý s 97.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies