Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Stone je pripravený vrátiť sa do akcie, ak sa sezóna obnoví

Jozef Struhár  
10.05.2020

Ak sa ročník 2019/20 dohrá, tím Vegas Golden Knights bude môcť vo svojej zostave využiť aj útočníka Marka Stonea, ktorého pred prerušením sezóny vyradilo z hry zranenie.

Stone mal pauzovať niekoľko týždňov pre zranenie dolnej časti tela, o ktorom sa informovalo 1. marca. Počas posledných dvoch mesiacov sa zotavoval a momentálne už je dostatočne zdravý na to, aby opäť hral.

„Som na tom dobre. Je to vyliečené. Stále je tu predo mnou pár malých prekážok, ale celkovo som v dobrej pozícii. Už chcem znova hrať hokej,“ povedal Stone pre klubový web.

„Neviem presný deň, kedy som sa zranil, ale cielil som za návratom po štyroch týždňoch. Je šialené, ako sa veci môžu vyvinúť, ale som nadšený z toho, že som zdravý a že sa cítim 100-percentne.“

Dvadsaťsedemročný rodák z Winnipegu vynechal pre zranenie šesť zápasov. Predtým odohral 65 duelov, v ktorých zaznamenal 63 bodov za 21 gólov a 42 asistencií.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies