Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Ryan Miller: Ešte by som chcel dobehnúť Hašeka

Skúsený brankár Ryan Miller z tímu Anaheim Ducks nedávno priznal, že si nie je istý svojej budúcnosti v NHL. Dúfa však, že by sa táto sezóna ešte mohla obnoviť a on by dostal šancu dobehnúť Dominika Hašeka v počte víťazstiev.


Miller, ktorý sa po tejto sezóne môže stať neobmedzeným voľným hráčom a v júli oslávi 40. narodeniny, je momentálne na 15. mieste historického poradia brankár v počte vychytaných výhier s 387 triumfami. Hašek je hneď pred ním s 389 výhrami.

„Už som tam bol, už som skutočne veril, že by som mohol Dominika dobehnúť. Bolo by to pre mňa niečo špeciálne, pretože keď som prišiel do Buffala, tak som nasledoval jeho stopy a očakávania tam boli celkom veľké,“ povedal Miller pre Sportsnet.

„Bol som rád, že som bol schopný naučiť sa v Buffale, ako si vytvoriť svoj vlastný priestor a hrať moju vlastnú hru, oddeliť sa od jeho odkazu a byť iným brankárom. Snažiť sa to dosiahnuť je určite niečo, čo si užívam a stále dúfam, že sa to v tomto ročníku môže stať.“

Miller v Buffale strávil 11 sezón medzi rokmi 2002 a 2014 a je klubovým rekordérom s 284 výhrami. Hašek v tíme pôsobil v deviatich sezónach v období rokov 1992 až 2001 a s 234 víťazstvami je v klubovom poradí druhý.

Miller momentálne pôsobí ako náhradník Johna Gibsona. V tejto sezóne odchytal 23 zápasov, z ktorých deväť doviedol do víťazného konca. Ak by pokračoval v kariére, mohol by zaútočiť aj na hranicu 400 výhier, ktorú dosiahlo predtým len 13 brankárov.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies