Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 03.
kurzy
00:30info
CAR
DET
00:00info
FLA
NYI
NHL live
00:00info
MTL
PHI
00:00info
OTT
CHI
00:00info
PIT
CBJ
00:00info
TOR
WSH
01:00info
MIN
SJS
01:00info
STL
CGY
01:00info
WPG
VGK
02:00info
COL
NYR
02:00info
EDM
LAK
03:00info
ARI
NSH
03:00info
SEA
ANA
NHL live
03:00info
VAN
DAL
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
«

Správy z NHL

Hall má záujem zostať v Arizone, ale toto odmietne, tvrdí Tocchet

Hlavný tréner tímu Arizona Coyotes, Rick Tocchet, verí, že hviezdny útočník Taylor Hall po tejto sezóne zváži ako neobmedzený voľný hráč zotrvanie v Glendale.

„Nehovorím, že s nami podpíše zmluvu, ale určite si myslím, že sme tímom, v ktorom by mal veľký záujem zotrvať,“ povedal Tocchet pre ESPN.

Hall strelil 10 gólov a pridal 17 asistencií v 35 zápasoch, ktoré odohral za Coyotes po decembrovej výmene. Dokopy v tomto ročníku, ktorý začal v drese New Jersey, odohral 65 duelov so ziskom 52 bodov (16+36).

Dvadsaťosemročnému Kanaďanovi končí sedemročná zmluva s hodnotou 6 miliónov amerických dolárov ročne a nový kontrakt by mu mal priniesť viac peňazí. Situáciu na trhu však ovplyvní koronavírus, ktorý bude mať vplyv aj na budúce kontrakty v NHL – platový strop totiž neporastie. Preto aj Hall pravdepodobne odmietne krátkodobé riešenia.

„Hovoríme tu o hráčovi, ktorý mal pred týmto zarobiť tonu peňazí. Pri celej tejto pandémii, ako mi to povedal, si nechce prejsť ďalším ročníkom s jednoročným kontraktom. Chce sa niekde usadiť. Bude mať veľa rozličných možností na zváženie,“ poznamenal Tocchet.

Ak by platový strop zostal na súčasnej hodnote 81,5 milióna amerických dolárov, generálny manažér Coyotes John Chayka by musel byť kreatívny, aby si udržal Halla. Tím má totiž už teraz pre budúcu sezónu vyčleneného 79,9 milióna amerických dolárov.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aj Gretzky mal pred Chárom rešpekt: Keď som ho prvýkrát uvidel, utekal som za trénerom Brodeur lamentuje nad dnešnými brankármi: Rozmaznávame ich Slafkovský hovoril o MS. Chce ísť do play-off a experti sa zhodujú: Je naň perfektne stavanýIde do tuhého: Boj o Prezidentskú trofej je mimoriadne vyrovnaný a otvorený Rokovania o sťahovaní tímu Slováka sa ukončili Chromiak prihrával na víťazný gól, Regenda sa pobil + videoCanucks zaradili Demka na listinu dlhodobo zranených. Ako je na tom Lindholm? Nepríjemný náraz sa mu stal osudný: Útočník Blues si už v sezóne nezahrá Mladý slovenský útočník už atakuje dvojcifernú sériu Černák s míľnikom, ktorý dosiahol ako štvrtý hráč Tampy a tretí Slovák v históriiĎalší hráč Washingtonu vstupuje do asistenčného programu! Seattle podpísal zmluvu s nedraftovaným útočníkomSlafkovský nasadil „beast mode“: Neviem, či tu od čias Jágra bol v tomto lepší mladík, tvrdí skaut Video: Trent Frederic vs. Tanner Jeannot (bitka) Slafkovský umlčal kritikov. Raz bude nebezpečný, hovorí víťaz Stanleyho pohára Guentzel otvorene: Chcel som zostať v PittsburghuNezmysel? Obvinení Hart, Dube a spol. sa spájajú s Ruskom Šialené: Shane Doan sledoval, ako jeho syn pri debute snov prepisuje históriu! + videoTortorella sa ospravedlnil svojmu brankárovi za nedeľnú reakciu Prvý tím v NHL si zaistil play-off. Ako sa vyvíjajú šance Slovákov? Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies