Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Nepomohlo ani rozšírené play-off. Už mám toho dosť, hovorí Eichel

Hviezdny kapitán tímu Buffalo Sabres, Jack Eichel, opäť hovoril o tom, ako sa jeho mužstvu nepodarilo dostať do play-off. Opäť si nedával servítku pred ústa a otvorene hovoril o frustrácii.

„Počúvajte, už mám dosť toho prehrávania a som frustrovaný. Práve teraz to nie je ľahká pilulka na preglgnutie,“ povedal Eichel pre Postmedia. „Bolo to náročných pár mesiacov a náročných päť rokov.“

Eichel sa v roku 2015 stal draftovou dvojkou a pomerne rýchlo sa z neho stal jeden z elitných hráčov NHL. V sezóne 2019/20 dokázal streliť 36 gólov a pridať 42 asistencií iba v 68 stretnutiach. Dokopy už nazbieral 337 bodov (137+200) v 354 dueloch.

Napriek svojim individuálnym úspechom sa však Sabres nedokázali odlepiť od ligového dna a päťkrát po sebe aj s Eichelom v zostave nepostúpili do play-off. Tento rok k tomu nepomohol ani rozšírený formát s 24 tímami. Bilancia Buffala bola 25. najlepšia.

„Dodáva na frustrácii, že sa nemôžete dostať ani do play-off s 24 účastníkmi. Naším cieľom na začiatku sezóny nebolo dostať sa do 24-tímového play-off. Bolo ním prebojovanie sa do play-off so 16 tímami,“ pokračoval Eichel.

„V situácii, ako je táto, je tu veľa tímov, ktoré budú pokračovať v hraní. Pravdepodobne si už mysleli, že budú mimo hry. Teraz však získajú cenné skúsenosti. A my nie sme jedným z nich. Pridáva to na frustrácii. A to výrazne.“




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies