Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Toto sú top favoriti na Norrisovu trofej a Cenu Jacka Adamsa

Panel 18 odborníkov z oficiálnej ligovej stránky najnovšie hlasoval o tom, kto patrí medzi najväčších adeptov na zisk Norrisovej trofeje a Ceny Jacka Adamsa po ukončení základnej časti ročníka 2019/20.

Norrisova trofej

Boj o cenu pre najlepšieho obrancu by podľa odborníkov zviedli najmä John Carlson z Washingtonu a Roman Josi z Nashvillu. Prvý menovaný nakoniec získal o tri body viac ako Švajčiar. Väčší náskok mal pri zbieraní hlasov na prvé miesto – získal ich až 11. Josi šesť a zvyšný sa ušiel Victorovi Hedmanovi z Tampy, ktorý by sa tiež dostal medzi troch finalistov.

Carlson potreboval len sedem bodov na to, aby vytvoril klubový rekord v počte bodov získaných obrancom v jednej sezóne, keď NHL predčasne prerušila ročníka pre koronavírus. Dovtedy nazbieral 75 bodov (15+60) v 69 stretnutiach. Viedol s nimi celú NHL s desaťbodovým náskokom pred Josim.

Výsledky hlasovania: John Carlson, Capitals, 80 bodov; Roman Josi, Predators, 77 bodov; Victor Hedman, Lightning, 50 bodov; Alex Pietrangelo, Blues, 28 bodov; Cale Makar, Avalanche, 9 bodov; Jaccob Slavin, Hurricanes, 8 bodov; Quinn Hughes, Canucks, 6 bodov; Seth Jones, Blue Jackets, 4 body; Kris Letang, Penguins, 4 body; Miro Heiskanen, Stars, 2 body; Zach Werenski, Blue Jackets, 2 body.

Článok pokračuje pod reklamou

Cena Jacka Adamsa

Pri cene určenej najlepšiemu trénerovi sezóny dostali aspoň jeden hlas 12 kormidelníci, pričom do finálnej nominácie by si zaslúžili dostať sa Alaign Vigneault z Philadelphie, Mike Sullivan z Pittsburghu a John Tortorella z Columbusu. Boj to bol tesný, ale nakoniec by cena putovala do rúk prvého menovaného, ktorý získal 59 bodov, o 3 viac ako Sullivan.

Tréner Philadelphie, ktorá s bilanciou 41-21-7, stratila v čase prerušenia sezóny len bod na lídra Metropolitnej divízie (Washington), dostal šesť hlasov na prvé miesto. Päť ich získal Sullivan, štyri Tortorella, po jednom aj Dave Tippett z Edmontonu, Jared Bednar z Colorada a Bruce Cassidy z Bostonu, ktorí v hlasovaní skončili vo vypísanom poradí hneď za spomínanou trojkou.

Výsledky hlasovania: Alain Vigneault, Flyers, 59 bodov; Mike Sullivan, Penguins, 56 bodov; John Tortorella, Blue Jackets, 44 bodov; Dave Tippett, Oilers, 32 bodov; Jared Bednar, Avalanche, 26 bodov; Bruce Cassidy, Bruins, 16 bodov; Craig Berube, Blues, 13 bodov; Jon Cooper, Lightning, 11 bodov; Travis Green, Canucks, 6 bodov; Paul Maurice, Jets, 5 bodov; Barry Trotz, Islanders, 1 bod; Rod Brind'Amour; Hurricanes, 1 bod.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
NHL naživo: Začína sa play-off!Tréner vychválil Pospíšila a označil ho za potkana. Slovák si reakciou získal expertaNHL je v Utahu veľkým hitom už teraz: Neuveriteľné množstvo záujemcov o permanentkyJe tu play-off: Kto patrí medzi favoritov na zisk Stanleyho pohára podľa bookmakerov? Preview: Aj Slováci sa pokúsia o prekvapenie v nevyspytateľnom 1. kole play-offSplní si sen: Tretí Slovák z NHL potvrdil účasť na majstrovstvách sveta! Honzek debutoval v drese Calgary. Dostal šancu v otváracej formáciiToto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies