Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Pastrňák: Hartovu trofej by si zaslúžil tento hráč

Hoci je aj útočník Bostonu David Pastrňák jedným z adeptov na Hartovu trofej, ani nenechal dokončiť reportéra jeho otázku, aby sa rozhovoril o tom, že cenu pre najužitočnejšieho hráča sezóny si zaslúži najviac útočník Leon Draisaitl z Edmontonu.

„Pre mňa je to bez akýchkoľvek otázok. Bude to a mal by to byť, Leon Draisaitl. Pri tom spôsobe, akým v tejto sezóne hral, nemám absolútne žiadne pochyby,“ povedal Pastrňák.

Draisaitl viedol celú ligu so 110 bodmi za 43 gólov a 67 asistencií. Pastrňák bol spolu s Artemijom Panarinom na treťom mieste s 95 bodmi (48+47), pričom pomohol Bruins k najlepšej bodovej úspešnosti v celej NHL. S Alexom Ovečkinom si podelili Trofej Mauricea Richarda pre najlepšieho strelca.

„Samozrejme, bola to veľká česť. Zdieľať to s Alexom je obrovská časť. On tú trofej vyhral takmer v každom ročníku, takže zdieľať ju práve s ním je ešte viac mimoriadne,“ skonštatoval Pastrňák.

Obaja najlepší strelci prišli pre koronavírus o šancu dosiahnuť na 50-gólovú métu. Kým pre moskovského rodáka by to bolo po deviaty raz v kariére, Pastrňák ju ešte nikdy nedosiahol. Viac ho však mrzí nedosiahnutie iného medzníka.

„Aby som bol úprimný, viac ma nahnevalo, že som nemohol dosiahnuť 100 bodov ako tých 50 gólov. Celkovo to však bola dobrá sezóna. Niekedy sa vo svete stávajú veci, ktoré nemôžete kontrolovať. A to sa práve stalo,“ priznal Pastrňák.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies