Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Toto je 10 najlepších centrov tohtoročného draftu

S blížiacim sa príchodom prvej fázy draftovej lotérie sa na oficiálnej stránke ligy rozhodli zamerať na najväčšie nádeje podľa jednotlivých postov. Ako vyzerá najlepších desať centrov?

Rebríčku kraľuje Quinton Byfield, ktorý by mohol byť celkovo druhým draftovaným hráčom po Alexisovi Lafreniereovi. V 45 zápasoch tejto sezóny zaznamenal 82 bodov za 32 gólov a 50 asistencií.

Mike G. Morreale si myslí, že v prvej pätnástke draftu by sme mohli vidieť možno až šesť centrov, pričom prví traja môžu pochádzať z OHL. V rebríčku po Byfieldovi nasledujú z ontárijskej ligy Marco Rossi a Cole Perfetti.

Pre pripomenutie, vlani bolo v prvej pätnástke draftu päť centrov, pričom dvaja boli v prvej trojke – jednotka Jack Hughes a trojka Kirby Dach. V roku 2018 to boli len traja – Jesperi Kotkaniemi, Barret Hayton a Ty Dellandrea.

Článok pokračuje pod reklamou

Takto vyzerá kompletné poradie 10 top centrov dostupných pre draft 2020:

1. Quinton Byfield, Sudbury (OHL)
Miesto v rebríčku CSS: 2 (korčuliari - Sev. Amerika)

2. Marco Rossi, Ottawa (OHL)
Miesto v rebríčku CSS: 6 (korčuliari - Sev. Amerika)

3. Cole Perfetti, Saginaw (OHL)
Miesto v rebríčku CSS: 5 (korčuliari - Sev. Amerika)

4. Anton Lundell, HIFK (FIN)
Miesto v rebríčku CSS: 3 (korčuliari - Európa)

5. Dawson Mercer, Chicoutimi (QMJHL)
Miesto v rebríčku CSS: 10 (korčuliari - Sev. Amerika)

6. Seth Jarvis, Portland (WHL)
Miesto v rebríčku CSS: 11 (korčuliari - Sev. Amerika)

7. Dylan Holloway, Wisconsin (Big Ten)
Miesto v rebríčku CSS: 12 (korčuliari - Sev. Amerika)

8. Roni Hirvonen, Ässät (FIN)
Miesto v rebríčku CSS: 10 (korčuliari - Európa)

9. Hendrix Lapierre, Chicoutimi (QMJHL)
Miesto v rebríčku CSS: 13 (korčuliari - Sev. Amerika)

10. Connor Zary, Kamkoops (WHL)
Miesto v rebríčku CSS: 15 (korčuliari - Sev. Amerika)



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaAnketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Fanúšikovia Canadiens si Slafkovského zamilovali. Aj on ich. Pozýva na Slovensko Vybavte sa na play-off: Čiapky tímov NHL so zľavou až 50 % Pospíšil sa vyrovnal Tatarovi i Nemcovi. V dvoch ohľadoch viedol tím, v jednom aj celú NHL! Patrick Kane čelil otázke, ktorá zaujíma mnohých: Zostane v Detroite? Crosby bude hovoriť s Penguins o predĺžení zmluvyTatar má za sebou rozpačitú sezónu a pred sebou zaujímavé leto Poznáme už kompletný rozpis prvého kola play-off Toto sú konečné šance tímov na zisk draftovej jednotky Očakávané je potvrdené: Víťazi Trofeje Mauricea Richarda a Arta Rossa sú už oficiálni NHL 24: Slafkovský sa zaradil medzi hráčov so zlepšeným celkovým hodnotením Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies