Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Yzerman nie je sklamaný z výsledku draftovej lotérie

Odborníci zo Sportsnet tvrdía, že Ottawa a Detroit sú tímy, ktoré na piatkovej draftovej lotérii prehrali. Generálny manažér najslabšieho tímu tejto sezóny, Detroitu Red Wings, však sklamanie z jej výsledku neprejavil.

„Získame skvelú nádej a aký dobrý hráč sa z nej stane, to nám povie až čas. Môžeme tu dnes sedieť a ľutovať sa, ak by sme chceli, ale to sa nestane,“ povedal Steve Yzerman.

„Tento systém je taký, aký je, a je rovnaký pre všetky tímy. Získame skvelú nádej a urobíme všetko preto, aby sme ju mohli rozvinúť. A možno budeme pri tom mať šťastie.“

Detroit mal ako najhorší tím sezóny najvyššie individuálne šance na výber z prvého miesta. Nakoniec mu pripadne až štvrté priečka, keď ho predbehli tretia Ottawa, druhé Los Angeles a prvý... tím, ktorý ešte nepoznáme.

Článok pokračuje pod reklamou

„Nie som tým prekvapený. My sme mali 18,5% šancu na zisk prvej voľby, takže realisticky som bol pripravený sedieť tu a nehovoriť o prvej voľbe,“ povedal Yzerman.

„Skutočne nie som prekvapený. Osem tímov z play-off malo 24,5% šancu, ak by sme skombinovali ich šance dokopy, takže bolo pravdepodobnejšie, že prvá voľba pôjde tímu z vyradenej osmičky ako nám.“

Yzerman poukázal na Colorado, ktoré dopadlo podobne v roku 2017 a zo štvrtého miesta si vybralo obrancu Caleho Makara, ktorý sa pomerne rýchlo rozvinul v elitného hráča. Koho si vyberú Red Wings, jasné nie je. Po jasnejších voľbách Alexisa Lafrenierea, Quintona Byfielda či Tim Stuetzleho na prvých troch miestach pripadne na štvrtú voľbu viacero adeptov.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies