Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Horvat verí, že nedostatok skúseností Canucks v play-off neuškodí

Kapitán tím Vancouver Canucks, Bo Horvat, sa neobáva toho, že by nedostatok skúseností z play-off u jeho spoluhráčov mohol tímu uškodiť v sérii kvalifikačného predkola proti tímu Minnesota Wild.

„Myslím si, že budú na to pripravení. Vedia, čo je nutné na to, aby ste vyhrali. Vedia aj to, o čom je hokej v play-off. Myslím si, že na to budú pripravení. Hrajú hru, ktorá sa pre play-off hodí,“ povedal Horvat pre ligový web.

Dvadsaťštyriročný útočník je v mužstve Canucks považovaný za veterána. Jadro tvoria hráči mladší, ako je on – dvadsaťročný Quinn Hughes, dvadsaťjedenročný Elias Pettersson a dvadsaťdvaročný Brock Boeser. Ani starší brankár Jacob Markström na tom nie je lepšie – v play-off nikdy nechytal.

„Nemyslím si, že je tu toho veľa na rozprávanie. Myslím si, že oni vedia, čo je treba urobiť a čo je na konci našim hlavným cieľom,“ poznamenal Horvat. „Našim hlavným cieľom je vyhrať zápasy play-off a nakoniec aj Stanleyho pohár. Táto organizácia si ho zaslúži, moji spoluhráči si ho zaslúžia a mesto si ho tiež zaslúži, takže sa o to pokúsime.“

Canucks skončili v poradí Západnej konferencie na siedmom mieste a v sérii na tri zápasy narazia na Wild, ktorí skončili na desiatom mieste. Víťaz postúpi do prvého kola play-off, v ktorom narazí na jeden z prvých štyroch tímov konferencie.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies