Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Brankárska dilema v Colorade: Obaja brankári majú šancu, obom tím verí

Tím Colorado Avalanche sa nerozhodne o svojej brankárskej jednotke pre tohtoročné play-off skôr, ako pred prvým zápasom prvého kola play-off. Avizuje to tréner Jared Bednar.

Pred prerušením sezóny pre šírenie koronavírusu absolvovali úseky ako štartujúci brankári aj Philipp Grubauer, aj Pavel Francouz. To, kto z nich bude mať prednosť, rozhodnú výkony v kempe, modelových zápasoch, v prípravnom zápase a aj v trojzápasovej fáze o nasadenie v prvom kole.

„Myslím si, že obaja sú pre nás potenciálnymi štartujúcimi brankármi a naše rozhodnutie urobíme pred prvým zápasom play-off a nie predtým. Myslím si, že náš tím verí obom. Myslím si, že počas prestávky pracovali tvrdo, aby sa dostali do top kondície,“ povedal Bednar.

Grubauer, ktorý v roku 2018 získal ako náhradník Stanleyho pohár s Washingtonom, mal v minuloročnom play-off bilanciu 7-5 s 92,5% úspešnosťou zákrokov a priemerom 2,30 inkasovaného gólu na zápas. V tejto sezóne sa vyrovnával so zraneniami a pri bilancii 18-12-4 dosiahol 91,6% úspešnosť zákrokov s priemerom 2,63 inkasovaného gólu na zápas.

Francouz, ktorý v play-off NHL ešte nikdy nechytal, mal v tomto ročníku bilanciu 21-7-4, priemer 2,41 inkasovaného gólu na zápas a 92,3% úspešnosť zákrokov.

„Neviem, akú váhu má pohľad späť na sezónu, ktorá bola mesiace dozadu. Obom veríme. Oboch sme videli excelovať v odlišných časoch ročníka. Páčia sa mi možnosti, ktoré máme,“ poznamenal Bednar, ktorého tím sa v skupine o nasadenie v prvom kole pobije s Blues, Stars a Golden Knights.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies