Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Správy z NHL

Nebude to priateľské, ale hráči sú pripravení na nepríjemné momenty na hoteloch

Brankár Boston Tuukka Rask neočakáva žiadne problémy pri žití pod jednou strechou s rivalmi. Nie je si však istý tým, ako to budú brať ostatní hráči.

„Ja v lige nemám príliš veľa nepriateľov, pretože som brankár a stojím si na svojom vlastnom ostrove. Ale môže to byť iné pre niektorých mojich spoluhráčov,“ poznamenal Rask pre CP.

„Ak hráte sedemzápasovú sériu v play-off a je medzi dvoma tímami napätie, tak pravdepodobne nebudete spolu hrať na hoteli ping pong.“

V dohrávke sezóny 2019/20 bude bojovať o Stanleyho pohár 24 tímov v dvoch dejiskách, v ktorých sa vytvorili izolované „bubliny“. V každom meste sú pre 12 tímov pripravené dva hotely, takže v spoločných priestoroch bude dochádzať k stretnutiam rivalov. Napríklad, Toronto a Columbus sa stretnú v predkole a budú bývať v rovnakom komplexe.

Článok pokračuje pod reklamou

„Bude to niečo nové, to je isté. Neviem, aké to bude. uvidíme, keď tam budeme,“ povedal obranca Maple Leafs Jake Muzzin.

Center Ryan O’Reilly, ktorého St. Louis bude obhajovať titul, si myslí, že bude divné naraziť na chodbe na niekoho, proti komu ste mali predošlý večer na ľade konflikt.

„Keď ste na ľade, je to už ako vojna. Nemyslím si, že to bude v tej bubline príliš priateľské,“ uviedol.

V podobnom duchu sa vyjadril aj Mikael Backlund z Calgary: „Keď uvidíte na chodbe niekoho, s kým ste mali súboj alebo niečo podobné, tak možno nebude príliš šťastní, že ho tam vidíte.“

Hviezdny obranca John Carlson z Washingtonu však verí, že čo bolo na ľade zostane na ľade a hráči sa mimo neho budú chovať ako dospelí ľudia.

„Stretávať sa so súpermi z play-off nebude nevyhnutne normálny pocit, ale všetci sme profesionáli,“ skonštatoval adept na Norrisovu trofej. „Všetci sme vďační, že máme v tomto období šancu hrať hokej. Bude sa musieť urobiť veľa prispôsobení a určite to bude niečo, čo sme ešte nevideli.“

Tréner Winnipegu Paul Maurice v súčasnej ére nevidí v tomto formáte až taký problém. Horšie by to podľa neho bolo, ak by sa niečo takéto realizovalo v staršej, „surovejšej“ ére.

„Ak by ste vytvorili tento scenár s dejiskom pred 20 rokmi, tak by som povedal, že by tam bola väčšia šanca, že uvidíte bitku už na recepcii,“ povedal Maurice so smiechom.

Trénera Montrealu Claudea Juliena by však neprekvapilo, ak by k nejakému konfliktu predsa len došlo: „Aj v týchto sériách budete môcť vidieť nevraživosť. Kto vie, čo sa stane na hoteloch. Je to niečo, čo zažijeme, ak to príde. Snáď, keď pôjde o hotely, tak nebudeme potrebovať rozhodcov alebo strážcov, aby ukončovali nejaké bitky.“



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies