Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Slováci v NHL

Bruins už vedia, koho dnes pošlú do brány

Aktualizované 02.08.2020 o 19:55

Boston čaká prvý zápas skupiny o nasadenie už v nedeľu proti Philadelphii. Vyzerá to tak, že v ňom nebude môcť počítať s brankárkou jednotkou. Tuukka Rask totiž v sobotu netrénoval, pretože sa necíti dobre.

Bruins plánovali vstúpiť do prvého zápasu s Raskom v bráne, ale sú si vedomí toho, že majú v zálohe pripravenú tiež veľmi dobrú možnosť – Jaroslava Haláka, ktorý si v tomto ročníku podelil s fínskym spoluhráčom Jenningsovu trofej.

„Necítil sa dobre, takže bol dnes neschopný účasti. Som si istý, že bude nasledovať otázka, či bude v nedeľu chytať. Musíme sa s Tuukkom porozprávať ešte neskôr, aby sme videli, na čom je. Ak nebude Chytať, Jaro Halák bude pripravený,“ povedal tréner Bruce Cassidy.

Obaja brankári chytali vo štvrtkovom prípravnom zápase proti Columbusu. Rask inkasoval tri góly z 20 striel v prvej polovici duelu, Halák kryl všetkých 10 striel v zvyšku stretnutia.

Článok pokračuje pod reklamou

Už určite nemožno počítať s tým, že do nedeľného zápasu zasiahnu útočníci Ondřej Kaše a Nick Ritchie. Prvý menovaný je už síce v Toronte, ale zatiaľ nekorčuľoval s tímom. Kompletný tréning však absolvoval Brad Marchand, ktorý vynechal záver duelu proti Blue Jackets. V nedeľu by hrať mal.

„Povedal by som, že dôvod, pre ktorý opustil predošlý duel, mu nezabráni v tom, aby zajtra hral. Vyzeral v poriadku. Sú tam nejaké následne toho zranenia, ktoré budeme monitorovať, ale myslím si, že bude na hranie plne pripravený vždy, keď sa ho opýtate,“ poznamenal Cassidy.

DOPLNENÉ: Matt Porter z denníka Boston Globe tvrdí, že tréner Bruins Bruce Cassidy odhalil brankára, ktorého pošle v dnešnom zápase do brány. Bude ním Jaroslav Halák, pretože Rask sa cítil v sobotu zle a vynechal tréning. Kormidelník dúfa, že sa v pondelok vráti na ľad.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies