Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Správy z NHL

Päť hráčov z tímov s rozpočtovými ťažkosťami, ktorí by mohli lákať Ducks

Eric Stephens z The Athletic sa pozrel na to, aké možnosti bude mať tím Anaheim Ducks na posilnenie mužstva pred štartom novej sezóny prostredníctvom výmen s tímami, ktorých sužuje ťažká rozpočtová situácia.

Zámorský novinár vidí ako najlepšie možnosti na akvizíciu útočníkov Dylana Stromea zo Chicaga, Kasperiho Kapanena z Toronta, Jadena Schwartza zo St. Louis a Jakea Virtanena z Vancouveru, ako aj brankára Anttiho Raantu z Arizony.

Stephens uvažuje, či by kalifornský tím nemohol zacieliť na tím Chicago Blackhawks, ktorý bude mať len sedem miliónov dolárov pod platovým stropom, pričom musí podpísať nové zmluvy so Stromeom či Dominikom Kubalíkom. A práve Strome sa javí ako lákavý a dostupný cieľ.

„Strome bol úžasný po príchode z Arizony v sezóne 2018/19 a darilo sa mu aj v ročníku 2019/20. Bývalej draftovej trojke však končí nováčikovská zmluva a bude pripravená výrazne si polepšiť po zisku 89 bodov v 116 zápasoch so Chicagom. Dostupný by mohol byť preto, lebo Kirby Dach ukazuje, že by sa mohol stať druhým centrom za kapitánom Jonathanom Toewsom, ktorého by potenciálne mohol nahradiť aj na pozícii prvého centra,“ skonštatoval Stephens.

Článok pokračuje pod reklamou

Ak si medzitým budú chcieť v Toronte udržať Frederika Andersena aj Zacha Hymana, budú sa musieť vzdať Kapanena, Andreasa Johnssona alebo Alexandra Kerfoota.

St. Louis sa bude snažiť udržať si Schwartza, ale situáciu nebude mať ľahké. Ducks by potenciálne mohol zaujímať aj obranca Vince Dunn. Vo Vancouveri by ich zaujal najmä Brock Boeser, ale pravdepodobnejší je odchod Virtanena.

Raanta by bol zaujímavou možnosťou, ak by sa Ryan Miller rozhodol ukončiť kariéru. Coyotes by jeho odchod pomohol, ak by si chceli udržať Taylora Halla. Fínsky brankár totiž zaťažuje platový strop sumou 4,25 milióna amerických dolárov.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies