Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Dnes sa rozhodne: Poznáme tímy, ktoré majú šancu získať Lafrenierea

V nedeľu sa nám v dohrávke NHL ukončilo kvalifikačné predkolo, a tak teraz už poznáme všetkých osem tímov, ktoré budú mať v pondelok 12,5% šancu získať právo vyberať na tohtoročnom drafte z prvého miesta.

Keďže prvá fáza draftovej lotérie o tom nerozhodla, NHL v pondelok čaká fáza číslo dva, ktorá bude mimoriadne zaujímavá najmä pre týchto osem tímov a ich fanúšikov: Edmonton, Florida, Minnesota, Nashville, Rangers, Pittsburgh, Winnipeg a Toronto.

Očakáva sa, že tím, ktorého meno v pondelok zaznie, siahne na drafte po útočníkovi Alexisovi Lafreniereovi, ktorý sa svojím veľkým talentom oddelil od zvyšku mladých nádejí.

Prvá fáza, v ktorej mala miestenka pre vypadnutého z predkola šancu na víťazstvo len 2,5%, rozhodla o pozíciách na druhom až ôsmom mieste, ktoré patria Los Angeles, Ottawe (voľba získaná od San Jose), Detroitu, Ottawe, Anaheimu, New Jersey a Buffalu.

Po vyžrebovaní absolútneho víťaza lotérie sa určí aj poradie na pozíciách 9 až 15. Určené bude na základe percentuálnej úspešnosti tímov v základnej časti. Zvyšné pozície doplnia tradičným spôsobom vypadajúce tímy z play-off, pričom posledné miesto pripadne šampiónovi.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies