Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Mohli by sa Bruins pokúsiť zbaviť Tuukku Raska?

Kritika Mikea Milburyho smerovaná na Tuukku Raska sa nestretla s pochopením väčšiny a tím Boston Bruins fínskemu brankárovi vyjadril pri jeho rozhodnutí plnú podporu. Predsa len by však mohlo vzťah medzi nimi poznamenať.

Rask sa cez víkend rozhodol opustiť dohrávku sezóny a vrátiť domov k rodine, čo podporili jeho spoluhráči, tréner i vedenie Bruins. Už sa však začalo špekulovať, že tím by v skutočnosti týmto rozhodnutím až taký nadšený byť nemusel.

Kevin Paul Dupont z denníka Boston Globe dokonca tvrdí, že by Bruins mohli začať pracovať na rozchode a že generálny manažér Don Sweeney by mohol začať obtelefonovávať iné tímy s ponukou na výmenu.

Zámorský novinár pripomína, že toto nie je prvý prípad, čo Rask opustil tím a že má v zmluve ešte jeden platný rok, pričom Boston si nemôže dovoliť na takom dôležitom poste takú neistotu.

Článok pokračuje pod reklamou

„To, čo vieme s absolútnou určitosťou, je, že Rask už dvakrát dokázal, že je neschopný vybalansovať si úlohy rodinne založeného človeka a brankára organizácie. To je problém,“ poznamenal Dupont.

„Toto nie je spôsob, ako viesť hokejový tím, nedbať na snahu pokúsiť sa prežiť štyri vyčerpávajúce kolá play-off a získať Stanleyho pohár, ktorý by bol siedmy v takmer storočnej histórii organizácie.“

„Je na čase, aby si obe strany potriasli rukami, pripomenuli si mnoho dobrých spomienok, a pohli sa do situácií, ktoré budú lepšie a predvídateľnejšie pre obe strany. Toto nie je manželstvo, ktoré funguje.“



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies