Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Má toho NHL už plné zuby? Tortorella by mohol dostať trest

John Tortorella vydržal po vyradení z play-off na tlačovej konferencii len necelých 50 sekúnd a odišiel bez toho, aby zodpovedal druhú otázku novinárov. Mohol by za toto správanie dostať tréner Columbusu trest od vedenia NHL?

Tortorella dostal otázku, čo si odnesie zo skúsenosti so životom v bubline, ktorá mu dala príležitosť pracovať so svojimi zverencami na každodennej báze. „Viete ľudia, nebudem zachádzať do tých dojímavých vecí a hovoriť o morálnych víťazstvách a podobných veciach. Buďte v bezpečí,“ odvetil, postavil sa a odišiel.

Na druhý deň Darren Dreger z TSN vyjadril svoje presvedčenie, že by NHL už konečne mohla mať plné zuby podobného správania zo strany trénera a vníma to ako facku do tváre všetkému, čo sa liga snažila urobiť, aby bol hokej opäť zmysluplný aj počas pandémie.

Dreger si myslí, že by Tortorella za to mohol dostať aj pokutu, pričom liga by mohla argumentovať: „My sa snažíme urobiť niečo, aby sme udržali hokej relevantný, väčšinou to ide skvelo, a nepotrebujeme nejakého usmrkanca ako si ty, ktorý sa ukáže médiám na 40 sekúnd.“




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies