Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Coyotes by mali nechať Taylora Halla odísť, tvrdí zámorský odborník

Coyotes vypadli z bojov o Stanleyho pohár, keď v prvom kole play-off nestačili na Colorado. Pozornosť v Arizona sa tak bude môcť presunúť na Taylora Halla, ktorému končí zmluva a môže byť neobmedzeným voľným hráčom.

Hviezdny útočník krátko po vypadnutí povedal, že si zoberie pár dní na to, aby si premyslel svoju budúcnosť a potom sa porozpráva s agentom. Skúsenosť v Arizone sa mu páčila, no rád by bojoval v play-off častejšie. Coyotes sa však nádeje nevzdávajú.

Tím z Glendale by rád zabojoval o podpis nove zmluvy s držiteľom Hartovej trofeje z roku 2018, ale Craig Button z TSN si myslí, že by „Kojoti“ nemali strácať energiu a rozlúčiť sa s dvadsaťosemročným rodákom z Calgary, ktorý bol v roku 2010 draftovou jednotkou.

„Neviem, čo urobia, ale sú celkom blízko k stropu. Mali by nechať Taylora Halla odísť. Nemajú podporu, vďaka ktorej by z Halla mohli získať to najlepšie za peniaze, ktoré mu zaplatia. Je to jednoduché. Hall je skutočne dobrým hokejistom, ale potrebuje k sebe hráčov, ktorí ho dopĺňajú,“ poznamenal Button.

„Je to rýchly, silový útočník a potrebuje centra, ktorý mu bude posielať puky za pohybu. Coyotes nemajú takého hráča. Ak by som bol manažérom Arizony, nič by som tým nestratil ani nezískal. Prišiel, aby posilnil šance Arizony v Západnej konferencii v tejto sezóne a nevyšlo to. Teraz je čas pohnúť sa ďalej.“

Hall, ktorý pri poslednej zmluve zaťažoval platový rozpočet sumou 6 miliónov amerických dolárov, zaznamenal od výmeny 27 bodov (10+17) v 35 zápasoch. V dohrávke odohral ďalších deväť duelov so ziskom dvoch gólov a štyroch asistencií.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies