Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Správy z NHL

Vedel Fleury, čo sa chystá jeho agent urobiť? Opustí Vegas?

Marc-Andre Fleury v nedeľu odmietol povedať, či vedel o tom, že jeho agent Allan Walsh plánuje zverejniť na sociálnu sieť Twitter fotku, v ktorej brankára Vegas zozadu prepichuje meč s menom trénera Petera DeBoera na čepeli.

Walsh medzičasom kontroverznú fotku vymazal. Fleury odmietol priamo odpovedať, či o nej pred zverejnením vedel, ale povedal, že práve on požiadal svojho agenta, ktorého pozná od svojich 15 rokov, aby ju zmazal. Jeho pohnútky chápal.

„Skutočne oceňujem jeho vášeň pre hru a myslím si, že toto bol spôsob, ako si ma v tejto situácii brániť,“ povedal brankár. „Som tu, aby som vyhrával s mojím tímom a mal úspechy. Na tom záleží. Preto som ho požiadal, aby dal tú fotku dole a on to v nedeľu ráno urobil.“

Vedel alebo mal tušenie, že jeho agent niečo také zverejní?

Článok pokračuje pod reklamou

„Rozprávame sa počas celého priebehu play-off. Samozrejme, zbožňujem chytanie a milujem bránkovisko... On je na Twitteru už dlhý čas a snažil sa ma trochu brániť,“ znela vyhýbavá odpoveď.

Novinárom to nestačilo a opýtali sa ho to znova.

„To je rovnaká otázka, ako predtým,“ odvetil Fleury.

Fleury tiež povedal, že s Robinom Lehnerom, ktorý je v play-off jednotkou Golden Knights, má dobrý vzťah a spája ich túžba po úspechu. Zároveň už nechce situáciu veľmi riešiť, aby sa nestal pre tím rozptýlením.

Napriek tomu už sa v zámorí začali pohrávať s myšlienkou, že by situácia mohla stimulovať tím k tomu, aby sa ho pokúsil vymeniť a získať tak aj priestor na udržanie Lehnera. Potenciál rozchodu naznačil aj Chris Johnston zo Sportsnet.

„Toto reprezentuje napätie v tej brankárskej situácii. Nemyslím si, že Fleury cíti, že dostal férovú šancu v len dvoch z ôsmich duelov, ktoré Vegas odohralo. Myslím si, že toto tiež zvyšuje pochybnosti o dlhodobej budúcnosti Marc-Andre Fleuryho vo Vegas... môže to byť niečo, čo budú musieť o pár týždňov urobiť,“ poznamenal známy insider.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies