Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Černák na kolenách: Do hlavy ho zasiahla strela súpera + video

Osemnásta minúta druhej tretiny zápasu medzi Tampou Bay a Bostonom priniesla nepríjemný moment, ktorého hlavnou postavou bol slovenský obranca Erik Černák.

Košický rodák bol za stavu 0:2 pripravený blokovať strelu Toreyho Kruga, ktorému sa však do nej skĺzol Yanni Gourde a puk sa od neho odrazil rovno do hlavy Černáka. Ten následne padol na kolená.


Dobrou správou bolo, že sa Černák z nepríjemnosti oklepal, na striedačku odkorčuľoval sám a v hre pokračoval ďalej. Nedeľa však pre neho nebola ideálna a pri prehre 2:3 si pripísal dva mínusové body za 16 minút strávených na ľade.

Nepríjemný moment, ale menej bolestivý, zažil hráč číslo 81 aj v úvode tretej tretine, keď narazil na mantinel Brada Marchanda. Spadol pritom a následne si nestíhal plniť obranné povinnosti predtým, ako Marchand zvýšil vedenie Bruins na 3:0.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies