Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Halák vynechal rozkorčuľovanie, Cassidy má o brankárovi pre dnešný duel už jasno

Aktualizované 26.08.2020 o 18:35

Boston v utorok prehral s Tampou Bay 3:4 po predĺžení a stav série je tak opäť nerozhodný. Už na druhý deň je pritom naplánovaný tretí zápas série a sním prichádza aj otázka, ktorá sa čakala od zverejnenia rozpisu. Bude opäť chytať Jaroslav Halák?

„Ak sa ma pýtate na to, kto bude zajtra večer chytať, tak to skutočne neviem. Dám vám vedieť zajtra,“ priznal tréner Bruce Cassidy.

Halák v utorok čelil 40 strelám, ale po zápase sa cítil dobre, hoci vedel, že jeho výkon v bráne nebol práve najlepší.

„Cítim sa fajn. Samozrejme, potrebujeme sa dobre vyspať a uvidíme, aké to bude zajtra. Nikto však nepovedal, že to bude ľahká séria. Teraz je to vyrovnané a začíname opäť od nuly. Musíme na tento zápas zabudnúť a pohnúť sa ďalej,“ povedal Halák. „Musím byť lepší.“

Článok pokračuje pod reklamou

Boston má po odchode Tuukku Raska k dispozícii mladého Dana Vladařa, ktorý ešte nikdy v NHL nechytal. A Cassidyho slová v utorok naznačovali, že by si na svoj prvý štart predsa len ešte musel počkať.

„Nemyslím si, že to dnes bol pre Haláka vyčerpávajúci večer, pokiaľ ide o vysoko nebezpečné šance, tak to ani zďaleka. Uvidíme, ako to bude zajtra,“ poznamenal Cassidy.

Cassidy už niekoľkokrát s Raskom dokázal, že nemá problém poslať do brány rovnakého brankára aj v dvoch večeroch po sebe. Koniec koncov, urobil tak aj v prvom kole proti Hurricanes. Urobí tak aj teraz?

DOPLNENÉ: Hlavný tréner Bruins, Bruce Cassidy, po dobrovoľnom dopoludňajšom rozkorčuľovaní, ktorého sa nezúčastnil Jaroslav Halák, prezradil svoje rozhodnutie, koho pošle do brány v dnešnom zápase číslo 3. „Halák má naplánovaný štart. Zotavil sa zo zápasu dobre. Taký je plán,“ poznamenal kormidelník.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies