Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Hľadanie GM: Panthers majú nových adeptov, s Coyotes zvažujú podobné mená

Tím Florida Panthers má ďalšieho adepta na uvoľnenú pozíciu generálneho manažéra. Zaujíma sa o Eddieho Olczyka, o ktorého podľa Darrena Dregera z TSN prejavil záujem viac ako len jeden tím. Ako prvý o záujme Panthers informoval Larry Brooks z New York Post.

Olczyk strávil v NHL ako hráč 17 sezóna a posledných 10 rokov pracuje ako analytik v televízii NBC Sports. Pohovor absolvoval aj v New Jersey predtým, ako sa tam Tom Fitzgerald stal trvalým generálnym manažérom. Na Floride by sa stretol s trénerom Joelom Quennevilleom a majiteľom Vinniem Violom, s ktorými má dlhoročné vzťahy.

Brooks tiež informoval, že Chris Drury už nemá záujem byť generálnym manažérom Floridy a že medzi ďalších finalistov by sa mohol zaradiť aj Peter Chiarelli.

Chris Johnston zo Sportsnet zase informuje, že rovnakých adeptov ako Florida, zvažuje vo svojom procese hľadania nástupcu Johna Chayku aj Arizona. Menovite by malo ísť o Kevina Weekesa, Mikea Futu a Billa Armstronga. U Coyotes zostáva v hre aj dočasný generálny manažér Steve Sullivan.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies