Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

5 najprekvapujúcejších výkonov doterajšieho priebehu play-off

Sean O’Leary sa pred štartom konferenčného finále rozhodol zamerať na výkony, ktoré v doterajšom priebehu play-off prekvapili najviac. Vybral ich päť.

Joel Kiviranta, Dallas
Veľa ľudí ho nepoznalo, keď vstupoval do zostavy Dallasu pre siedmy zápas série proti Coloradu. Potom ho však poznal každý, keď svojím prvým hetrikom v NHL pomohol Stars k postupu do finále Západnej konferencie. Tretí gól pritom strelil v predĺžení, čo naposledy dokázal Wayne Gretzky v roku 1993. Dvadsaťštyriročný Fín je prvým nováčikom v histórii NHL s troma gólmi v zápase číslo sedem. Odohral pritom len necelých 15 minút a všetky góly strelil pri hre piatich proti piatim.

Thatcher Demko, Vancouver
Canucks sa v play-off opierali o Jacoba Markströma, no ten utrpel zranenie a šancu dostal Demko.Štartoval v piatom, šiestom aj siedmom zápase série proti Vegas, pričom svojmu tímu dával šancu na úspech výbornými výkonmi. Tím dokonca vďaka nemu zmazal stratu 1:3 na zápasy. V šiestom zápase vychytal nulu, pričom kryl 48 striel dominantného súpera.

Dominik Kubalík, Chicago
Kubalík bol jedným z hlavných dôvodov toho, že Chicago v kvalifikačnom predkole zaskočilo a vyradilo Edmonton. V prvom zápase série, ktorý bol jeho prvý zápas vo vyraďovacej fáze, pritom počas 13 odohraných minút dokázal streliť dva góly a pridať tri asistencie. To asi nikto od nováčika nečakal aj napriek tomu, že v základnej časti strelil 30 gólov.

Joonas Korpisalo, Columbus
Korpisalo kryl 95,6 % striel v kvalifikačnom predkole proti Torontu, takže to, že si úspechy preniesol aj do prvého kola play-off nie je také šokujúce. V otváracom zápase série proti Tampe však počas maratónu s piatimi predlženiami predviedol 85 zákrokov a odvrátil o chlp viac, ako sedem očakávaných gólov vo všetkých situáciách (presne 7,03). Nikto iný v zápase play-off neurobil viac zákrokov.

Denis Gurianov, Dallas
Stars majú zrejme cit pre nájdenie hráča z hĺbky zostavy, ktorý dokáže vykročiť v kľúčových okamihoch. Gurianov sa stal hrdinom šiesteho zápasu série proti Calgary, v ktorom Dallas spečatil svoj postup do 2. kola. Odohral 13 a pol minúty a nazbieral päť bodov – za štyri góly a asistenciu. Predtým vo svojej mladej kariéry zažil len štyri viacbodové zápasy.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Je tu play-off: Kto patrí medzi favoritov na zisk Stanleyho pohára podľa bookmakerov? Preview: Aj Slováci sa pokúsia o prekvapenie v nevyspytateľnom 1. kole play-offSplní si sen: Tretí Slovák z NHL potvrdil účasť na majstrovstvách sveta! Honzek debutoval v drese Calgary. Dostal šancu v otváracej formáciiToto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaAnketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Fanúšikovia Canadiens si Slafkovského zamilovali. Aj on ich. Pozýva na Slovensko Vybavte sa na play-off: Čiapky tímov NHL so zľavou až 50 % Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies