Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

5 potenciálnych destinácií, v ktorých by mohol zakotviť Patrik Laine

Hviezdny krídelník Winnipegu Patrik Laine sa začal objavovať v špekuláciách, podľa ktorých by mohol byť k dispozícii na výmenu. Matt Larkin z The Hockey News sa v tejto súvislosti pozrel na tímy, do ktorých by mohol byť vymenený.

Výmena by mohla dávať najväčší zmysel pre tieto tímy:

1. Carolina Hurricanes – tento tím sa s Lainem spájal už minulý týždeň, keď o tom hovorili Pierre LeBrun či Frank Seravalli. Žiaden tím nedáva viac zmyslu. Hurricanes potrebujú vybalansovať svoju ofenzívu a majú dostatok artiklov, ktoré by potrebovali aj Jets, či už je to obranca Brett Pesce alebo možný center druhého útoku Vincent Trocheck. V jednej výmene by tak Winnipeg naplnil dve svoje potreby a spokojná by bola aj Carolina, v ktorej by Laine mohol znovu vytvoriť nebezpečné duo s krajanom Sebastianom Ahom.

2. Montreal Canadiens – Marc Bergevin si po sérii proti Penguins môže myslieť, že jeho mužstvo je pripravené na ďalší krok. Je známy svojou agresivitou, ktorú pripomenul aj vlani, keď zaútočil s „offer sheet“ na Sebastiana Aha. Nebolo by teda prekvapivé, ak by teraz chcel získať Laineho. Tiež vieme, že na odchode z Montrealu by mohol byť Max Domi, ktorý by bol ideálnym adeptom pre post centra druhého útoku. Canadiens by ešte niečo museli pribaliť, ale majú aj dosť nádejí, aj dosť draftových volieb.

Článok pokračuje pod reklamou

3. Dallas Stars – tím má pod stropom 18,54 milióna amerických dolárov, ale nové zmluvy potrebujú Denis Gurianov, Roope Hintz, Radek Faksa. Joe Pavelski a Corey Perry prišli na sezónu, Jamie Benn a Alex Radulov tiež už starnú. Stars potrebujú mladú ofenzívnu hviezdu, ktorá ešte dokáže rásť. Laine by sa hodil aj do šatne Dallasu, v ktorej nájdeme hneď niekoľko Fínov. Jets by mohol lákať obranca John Klingberg.

4. Calgary Flames – v uplynulej sezóne sa tím trápil so strieľaním gólov. Na ľavej strane úroku majú dostatok talentu, ale pravá strana po Eliasovi Lindholmovi zaostáva. Laine by mohol ofenzívu znova naštartovať, no otázne je, koho by Flames museli obetovať, aby do rozpočtu zmestili hráča s „cap-hitom“ 6,75 milióna amerických dolárov. Je čas vymeniť Seana Monahana či Mikaela Backlunda? Monahan bude mať od budúcej sezóny klauzulu o nevymeniteľnosti, a tak by Flames mali konať teraz.

5. New Jersey – do svojho rozpočtu momentálne zmestia akúkoľvek hviezdu. Kyle Palmieri pritom vstupuje do posledného roku zmluvy a je kandidátom na výmenu, ak by Devils v budúcej sezóne neboli v hre o play-off. Laine by mohol hrať po boku Jacka Hughesa. Jets by mohol zase lákať Nico Hischier, ktorý je typom hráča, ktorého potrebujú. Zmluvu má platnú ešte na sedem rokov a rozpočet zaťažuje len o pol milióna dolárov viac, ako Laine v súčasnosti.

Sledovať treba aj tieto tímy, ktoré stoja za zmienku: Edmonton Oilers, Colorado Avalanche, Boston Bruins, San Jose Sharks.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies