Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Sekerov príchod Dallasu pomohol, znie z kabíny

Slovenský obranca Andrej Sekera prišiel do Dallasu pred touto sezónou ako posila na jeden rok, aby spolu s Coreym Perrym a Joeom Pavelskim pomohol zvýšiť šance Stars na zisk Stanleyho pohára. A presne to aj robí.

Okrem toho, že je Sekera až na výnimky spoľahlivý v defenzívnej práci v oslabeniach, spolu s duo skúsených útočníkov pozdvihol aj úroveň kabíny.

„Pred touto sezónou sme pre náš tím získali niekoľko skvelých veteránov, veľkých lídrov, Perryho, Pavelskiho, Sekeru. Skutočne nám to v šatni pomohlo. Máme húževnaté mužstvo a užívame si túto výzvu,“ povedal kapitán Jamie Benn.

Benn strelil osem gólov a nazbieral 18 bodov, aby patril spolu s obrancami Mirom Heiskanenom a Johnom Klingbergom k ofenzívnym lídrom tímu. Heiskanen je s 22 bodmi najproduktívnejší, Klingberg ich nazbieral 16.

Článok pokračuje pod reklamou

Kým títo hráči získavajú najväčšiu pozornosť za činnosť, ktorá najviac vystupuje do popredia, zdrojom tvrdosti, bojovnosti a čiernej roboty sú práve traja veteráni s ročnými zmluvami.

„Sú skvelí v takýchto súbojoch, už zažili niekoľko takýchto bitiek a nikdy nemôžete mať dosť takýchto hráčov vo vašej kabíne,“ skonštatoval tréner Rick Bowness.

„Prechádzate si aj nepriazňou. Bývajú časy, keď vám z vozu odpadajú kolesá a musíte ich znovu nasadiť. Na konci sú to práve takíto hráči, ktorí udržujú koncentráciu.“



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies