Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Vymenený bol ďalší Staal. Nové pôsobisko bude mať aj Marc

Po Erikovi Staalovi, ktorý sa nedávno sťahoval z Minnesoty do Buffala, bol vymenený aj jeho brat Marc. Toho v sobotu vymenili Rangers do tímu Detroit Red Wings spolu s voľbou v druhom kole draftu 2021 za budúce vyrovnanie.

Tridsaťtriročný kanadský obranca bude v poslednom roku svojej šesťročnej zmluvy, ktorej „cap-hit“ je 5,7 milióna amerických dolárov.

„Táto výmena dosahuje pár vecí. Ako súčasť prestavby sa snažíme pridávať draftové voľby, nádeje, mladých hráčov, budúce aktíva, aby sme si pomohli časom. To práve teraz robíme, lebo získavame aj voľbu v druhom kole draftu,“ povedal generálny manažér Detroitu Steve Yzerman.

„Tiež však musíme postaviť nejakú zostavu. Snažíme sa byť konkurencieschopní a snažíme sa zároveň zlepšovať. V tejto výmene získavame obrancu, ktorý pôjde rovno do našej zostavy, zapláta nám dieru, a pridávame aj to aktívum do budúcna.“

Staal odohral v uplynulej sezóne 52 zápasov, v ktorých zaznamenal dva góly a deväť asistencií. Doteraz strávil celú kariéru v New Yorku. V 892 zápasoch nazbieral 188 bodov (43+145). V play-off pridal 107 duelov so ziskom 20 bodov (7+13). Draftovaný bol z 12. miesta v roku 2005.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies