Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Seguin: Chára je viac ako človek. Je to zviera

Center tímu Dallas Stars, Tyler Seguin, momentálne pracuje na zisku svojho druhého Stanleyho pohára vo finálovej sérii proti Tampe. V podobnej situácii už bol na začiatku svojej kariéry, keď s Bostonom získal titul v roku 2011.

Vtedy ešte len ako osemnásťročný chlapec musel dozrieť rýchlo a zvyknúť si na hranie proti väčším hráčom v NHL. Tým najväčším je pritom Zdeno Chára, jeho vtedajší spoluhráč. Dodnes na neho spomína s obdivom.

„Bol to môj prvý tréning v Bostone, keď som videl chlapa, ako je Zdeno Chára. Videl som niekoľko veľkých chlapov, ale keď vidíte takého muža, hlavne keď máte 18 rokov, je to také prispôsobenie, ako keď sa z chlapca stane muž,” povedal Seguin podľa NESN.

„Neviem, ako by som ho nazval. Je viac ako človek. Je taký veľký, je to zviera, je hrubý a je ako tank. A je aj neskutočným lídrom. Takže mať toto všetko v jednom človeku a vidieť to v môj prvý deň, tak som tým bol celkom určite ohúrený.”

Seguin a Stars budú v pondelok čeliť po druhýkrát hrozbe definitívnej porážky, keďže v sérii prehrávajú 2:3 na zápasy.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies